Live Communicatie & Events Live Communicatie & Events

AVIKO

Jubileumfeest

Aviko vroeg East Side hun 50-jarig jubileumfeest te organiseren voor ruim 1000 gasten. De gasten kwamen niet alleen uit Nederland, maar ook uit Engeland, Zweden, Duitsland, Frankrijk, Italië, Polen, Rusland en Australië. Men werd binnen gehaald in het Autotron Rosmalen met een VIP-ontvangst, een lunch en een indrukwekkende flashmob om het ‘wij-gevoel’ te creëren. Vervolgens stonden er diverse buitenactiviteiten op het programma om de onderlinge verbinding te optimaliseren. Daarna kon men zich opfrissen in de ‘wasstraat’ in de ‘World of Aviko’. Hier stonden kappers, visagisten en echte barbiers klaar om alle gasten klaar te maken voor de jubileumavond.

De feestavond werd spectaculair geopend. Het publiek stond in een ovale ruimte. Om hen heen werden vijf werelden ontsloten, aan de hand van een show met de vijf natuurelementen. Ook het eten sloot aan bij deze werelden. Na de opening genoten de gasten ongedwongen van diverse activiteiten zoals waterpijp roken, jongleer workshop, tattoos zetten, funky lolly show, fitness Bar en lasergamen. Voor ieder wat wils!

Tijdens de avond was er een groots optreden van een eigen getrainde internationale talentenband van Aviko. Een dergelijke ‘eigen’ inbreng wordt altijd zeer gewaardeerd en maakt het persoonlijk.

Relatie

Aviko

DOEL

50 jarig jubileum vieren

INVULLING

Aviko internationaal personeelfeest

Thema

The World of Aviko

Doelgroep

Medewerkers Aviko met introducé, 1200 personen

Vergelijkbare Projecten

REMIA

Jubileumfeest

ATHLON – DAIMLER BENZ

Townhall meeting

RABOBANK NEDERLAND

Personeelsevent