Live Communicatie & Events Live Communicatie & Events

Visie

VISIE

East Side gelooft in mensen in beweging brengen, dat face to face contact altijd meer impact heeft en dat live communicatietrajecten meer zijn dan piekmomenten in de communicatie. Events vormen waardevolle instrumenten in campagnematig communiceren. En zo vliegen we onze projecten graag aan. Met oog voor de lange termijn en met strategische onderbouwing. Zodat het event ook aansluit bij het doel dat bereikt moet worden, of de doelgroep die bediend wordt. Wij denken liever niet in middelen maar in een gerichte oplossing die elke keer weer anders is. Soms een activatiecampagne, soms een knallend feest, soms iets totaal anders. Dat maakt ons werk nu juist zo ongelooflijk leuk.

WERKWIJZE

Goede input is goede output. Samen met de klant inventariseren wij alle relevante informatie. We trechteren de essentie en zoeken wat nodig is aan de hand van een persoonlijke intake en ons eigen briefingsdocument. Zodat we zeker weten dat we met de juiste input aan de slag gaan. Om het maximale rendement uit onze ideeën te kunnen halen. Onze voorstellen werken we uit en worden getoetst op haalbaarheid en creatieve meerwaarde. Van concept tot realisatie neemt East Side de eindverantwoordelijkheid. Dat doen we in samenwerking met onze klant en de beste mensen uit ons netwerk. Met delen bereik je het beste resultaat. Dat begint bij ons briefingsdocument, dat we graag met je delen. Klik HIER!

Duurzaamheid in events Duurzaamheid in events Duurzaamheid in events Duurzaamheid in events

DUURZAAMHEID IN EVENTS: Niet alleen in denken maar ook in (samen) doen!

Ons duurzaamheidsbeleid gaat over de volledige totstandkoming van een event. Dus niet alleen over materialen, vervoer of catering. Nieuwsgierig naar onze aanpak? Vul hieronder je gegevens in om onze infographic te downloaden.