Live Communicatie & Events Live Communicatie & Events

ATHLON – DAIMLER BENZ

  • Ronald van Slooten

Townhall meeting

Vierde Athlon eerder nog haar honderdste verjaardag, met de overname door Daimler Financial Services, was het tijd voor een ‘eerstejaars’ bijeenkomst in nieuwe samenstelling. East Side werd wederom gevraagd om dit event vorm te geven.

Wij ontwikkelden een programmaconcept dat een evenwichtige mix van informatie, inspiratie, motivatie en ontspanning bood onder het motto ‘One Year, One Athlon’. Het plenaire gedeelte, de Townhall meeting, bevatte keynotes/interviews met het managementteam, samengevat door een visual & voicemaster. Een korte Haka workshop bracht de energie en gevoel van saamhorigheid luid en duidelijk naar de oppervlakte. Het ledscherm van maar liefst 135 m² leverde ’s avonds een visueel spektakel. Ben Liebrand aka ‘mister Grandmix’ trakteerde de Athlon-medewerkers op heerlijke hits uit de jaren ’80, ’90 en ’00.

“Een live samenzijn met collega’s vonden wij de beste manier om de resultaten van ons eerste jaar te laten zien en om de route voor het komende jaar te bevestigen. Bovendien wilden we iedereen bedanken voor hun harde werk en trakteren op een mooi feest. Bijna 1.200 collega’s uit Europa maakten enthousiast gebruik van de uitnodiging om hiervoor naar Zollverein in het Duitse Essen af te reizen“, aldus Folkert Ruiter, Vice President Marketing van Athlon. “We zijn blij met onze samenwerking met East Side. Want het bedenken en regisseren van een aansprekend eventprogramma, waarin je je verhaal kwijt kunt, maar waarin ook ruimte is voor live ontmoetingen, moet je overlaten aan specialisten.

Bekijk de timelapse van het event inclusief op- en afbouw, 5 dagen werk gereduceerd tot 1:39 min!

Relatie

Athlon / Daimler Financial Services

DOEL

Bekrachtigen fusie en strategische route, belonen medewerkers

INVULLING

Interactief en inhoudelijke townhall meeting, aansluitend feest!

Thema

One year, One Athlon

Doelgroep

Medewerkers, 1.200 personen

Vergelijkbare Projecten

Trouw Nutrition

Internationaal congres

PWC

Knowledge Fair

ATHLON

Congres