Live Communicatie & Events Live Communicatie & Events

ATHLON

Congres

Athlon Car Lease bestond 100 jaar en legde een brede briefing bij East Side neer: ontwikkel een eventkalender voor onze verschillende doelgroepen: relaties en stakeholders, medewerkers en het grote publiek, laat onze core business ‘mobiliteit’ centraal staan en zet Athlon als merk nog verder op de kaart. Een brede briefing die creativiteit ruim baan geeft. East Side ontwikkelde een uitgebalanceerd programma met meerdere events en contactmomenten

Eén van de highlights: het mobiliteitscongres voor relaties. Een event waar Athlon zich profileert als inhoudelijk kennispartner op het gebied van innovatie en mobiliteit, met een keur van sterke sprekers.

Binnen dit format lanceerden we The Smart Mobility Award: start-ups pitchten op het event hun mobiliteitsidee, de winnaar verzekerde zich van Athlon’s financiële steun bij de realisatie van zijn idee. Dynamiek en mobiliteit voerden de boventoon op het centrale ontmoetingsplein. Met onder meer een testparcours met de nieuwste ‘voertuigen’, simulatoren en catering ‘on wheels’. Plenaire onderdelen en break-out sessies borgden daarnaast verdieping en inspiratie. Een filmisch verslag vind je hier.

Folkert Ruiter, VP Marketing Athlon concludeerde achteraf: “East Side heeft met een top team een top performance neer gezet. Een dikke 10 met een griffel”.

Relatie

Athlon Car Lease

DOEL

Athlon als inhoudelijk kennispartner profileren

INVULLING

Mobiliteitscongres

Thema

100 jaar Athlon

Doelgroep

Relaties Athlon, 350 personen

Vergelijkbare Projecten

Trouw Nutrition

Internationaal congres

ATHLON – DAIMLER BENZ

Townhall meeting

Fotografie: Belinda Dokter

ProRail

Relatiebijeenkomst