Live Communicatie & Events Live Communicatie & Events

KADASTER

Familiedag

Het Kadaster heeft een rijke historie. In die geschiedenis vonden we flarden van een echt spannend jongensboek waarin tot de verbeelding sprekende elementen het karakter van het Kadaster mede bepalen. Daarmee legden we de basis voor ons eventconcept. Samen met thrillerschrijver en Gouden Strop winnaar Chris Rippen ontwikkelden we een spannend verhaal, waarin het Kadaster, haar werkzaamheden en medewerkers een rol speelden. Het verhaal bouwde zich in het voortraject langzaam op, verhaallijnen kwamen bij elkaar. En met stevige cliffhangers werden de medewerkers het verhaal en daarmee de boodschap ingetrokken.

Op de familiedag kwamen alle romanpersonages, door acteurs vertolkt, tot leven. Met een inhoudelijk activiteitenprogramma op de prachtige locatie van het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem, konden medewerkers en hun familie een bijdrage leveren aan de grote ontknoping.

Het centrale Kadasterplein, speciaal voor deze groep van 1.300 gasten gecreëerd en gefaciliteerd, bood plek voor eten, drinken en muziek in een prachtige setting. Een geslaagde dag met veel diversiteit, voor jong en oud.

Relatie

Kadaster

DOEL

Bedanken medewerkers

INVULLING

Familiedag met fun én inhoud

Thema

“Alles op één kaart”

Doelgroep

Medewerkers met partners en kinderen, 1.300 personen

Vergelijkbare Projecten

VMI

Jubileum event

TEVA

Open dag

Fotografie: Paul Raats

SHIMANO

Open dag