Live Communicatie & Events Live Communicatie & Events

COMM, MUSEUM VOOR COMMUNICATIE

  • Perspekt Studio's; COMM, Den Haag
  • Perspekt Studio's; COMM, Den Haag
  • Perspekt Studio's; COMM, Den Haag
  • Perspekt Studio's; COMM, Den Haag
  • Perspekt Studio's; COMM, Den Haag
  • Perspekt Studio's; COMM, Den Haag

TOTAALCONCEPT

Live events en tentoonstellingen met elkaar verweven is het droombeeld van East Side en Perspekt. De combinatie van multimediale inhoudelijke verdieping met persoonlijk écht contact maakt elke boodschap impactvoller en geeft een andere -nieuwe- energie. In COMM, Museum voor Communicatie, werd deze droom werkelijkheid.

Het pand van COMM aan de Zeestraat in Den Haag, het vroegere PTT museum, was ooit het allereerste warenhuis van Nederland. Met dat uitgangspunt hebben we een functioneel concept gemaakt waar de bezoeker zich in een ‘warenhuis van communicatie’ waant.

Het onderwerp communicatie is onmogelijk compleet te vangen. Daarom kozen we voor een ‘science center’-benadering waarin de bezoeker op basis van vragen steeds zélf bepaalt wat communicatie en de impact ervan is, en zo spelenderwijs door het gebouw wordt geleid.

Naast de vaste tentoonstelling – die uiteraard altijd in beweging is – herbergt COMM diverse ruimtes om een breed scala aan events te faciliteren: van Newsroom tot lab, van club tot boardroom, van event- tot vergaderzaal. De integratie van eventprogrammering in het tentoonstellingsgedeelte maakt van COMM een vernieuwend format in de museale branche, compleet en verhalend. En dat geeft in de juiste balans bijzonder effectieve en tastbare resultaten.

De opening van COMM kon op veel publiciteit rekenen. Bekijk bijvoorbeeld het videoerslag van RTL’s Passie & Plezier en Den Haag FM.

Relatie

COMM, Museum voor Communicatie

DOEL

Herinrichten museum, meer en nieuwe bezoekers trekken

INVULLING

Het ‘warenhuis van communicatie’ incl. eventprogrammering

Doelgroep

Communicatieprofessionals, museumbezoekers van jong tot oud

RECENTe Projecten

SHIMANO EUROPE

OPENINGSEVENEMENT

MINISTERIE VAN OCW

CONFERENTIE STRATEGISCHE AGENDA HOGER ONDERWIJS

DANONE - NUTRICIA EARLY LIFE NUTRITION

3 OPENINGSEVENTS