Live Communicatie & Events Live Communicatie & Events
de ter plekke gekozen side kick uit het publiek heeft het woord

Je personeelsfeest in Utrecht organiseren

Sta je op het punt je personeelsfeest in Utrecht te organiseren? Schakel dan East Side in. Wij verzorgen de techniek, de catering, de vergunningen en meer binnen jouw budget.

het vink/goed teken
Voor elk budget
het vink/goed teken
Creatief
het vink/goed teken
Puntjes op de i
het vink/goed teken
Netwerk van ervaren en frisse partners
Een gezellifge borrel met zomerse vibes

Een geweldig personeelsfeest in Utrecht

Jouw personeelsfeest moet uiteraard geweldig worden. East Side staat je hierin bij. Weet je al hoe jij het evenement wilt gaan organiseren? Of ken je de mogelijkheden niet en heb je geen idee? Wij denken met je mee in beide situaties. Samen gaan we een plan opstellen waarin jouw ideale feest naar voren komt. Dit doen we op basis van jouw eventuele plannen, wensen, eisen en je budget. We bepalen samen de benodigde techniek, de gewenste catering, de gedroomde extra’s en nog veel meer. East Side zal hierbij ook denken aan zaken die niet iedereen altijd bedenkt, zoals extra parkeerregelaars, podiumbouwers, geluidbeheersing en andere vergunningen, toiletvoorzieningen, brandveiligheid, speciale catering voor mensen met intoleranties en geloofsovertuigingen, et cetera. We halen alles uit de kast zodat jij een meer dan geslaagd personeelsfeest in Utrecht kunt beleven.

Onze projecten

Wat East Side doet is divers en altijd net even anders. Van relatie evenementen tot campagne en merkactivatie. Een aantal van onze projecten zie je hieronder.

SHIMANO EUROPE

Eindejaarsevent

MIN. OCW - KANSENGELIJKHEID

Regiodagen Passend Onderwijs

Fotografie: Marleen Schlichting

Spoorwegmuseum

Strategisch advies eventkalender

Fotografie: Julièn Tweeboom

Gemeente Amsterdam

Inspiratiebijeenkomst

Neem contact op

This field is for validation purposes and should be left unchanged.
  • MARIELLE BEEK

    Woorden én daden voor het mooiste eindresultaat 06 531 56 300

Een onvergetelijk personeelsfeest organiseren

Wij staan je graag bij in het organiseren van jouw personeelsfeest in Utrecht. Deze moet spectaculair en onvergetelijk worden. Je kunt bijvoorbeeld bij dit type evenement heel goed een bepaald thema selecteren. De locatie van je evenement zal dan aangekleed zijn op basis van dat thema, net zoals dat alle gasten hierop gekleed zijn. Zo kun je zelfs op de meest standaard locatie een onwijs gaaf feest realiseren. Laat East Side je helpen bij het organiseren. Zo kun jij je volledig focussen op de dag of avond en nemen wij jou alle organiserende taken uit handen. Met jouw input zorgen we voor een geslaagd feest.

Denk eens aan de voordelen van het organiseren van een personeelsfeest

Als men weet dat er een evenement aan komt dan kijken de meeste mensen hier vaak al halsreikend naar uit. Een feestje vieren vindt vrijwel iedereen leuk, en helemaal als het met mensen uit je dagelijkse omgeving is. Collega’s, werknemers en werkgevers kunnen tijdens een personeelsfeest met elkaar bijpraten zonder zich in hun werkomgeving te hoeven begeven. Dit biedt de mogelijkheid voor het ontstaan van bijzondere, persoonlijke en diepgaande gesprekken onderling. Dit zal de band tussen de collega’s zeer versterken. Daarmee beïnvloed je ook de werksfeer en de werkresultaten als men de dag erna weer aan het werk gaat. Men moet het naar de zin hebben op het werk. In Utrecht een personeelsfeest organiseren gaat daarbij zeker helpen.

De beste locatie voor jouw personeelsfeest in Utrecht

Als jij gaat voor een geweldig feest, dan mag een passende locatie hiervoor uiteraard niet ontbreken. Misschien heb je al bedacht waar je deze dag of avond gaat organiseren? Of weet je het nog niet omdat je de mogelijkheden niet kent? East Side wil jou in beide gevallen helpen verder te komen. Met elkaar gaan we de meest perfecte locatie uitzoeken voor jouw personeelsfeest in Utrecht. Misschien past een gezellig café wel bij jouw wensen. Wellicht prefereer je een outdoor locatie en ga je voor een bos waarin prachtige feestverlichting en mooie zitplekken zijn gerealiseerd. Of kies je iets dat op het water plaatsvindt of in de grachten van Utrecht? De mogelijkheden zijn legio. Doe een beroep op East Side jij je evenement professioneel wilt organiseren.

Een duidelijk overzicht van alles omtrent jouw personeelsfeest in Utrecht

Ga je voor de samenwerking met East Side dan krijg jij alle regelingen omtrent je event onder één dak. Dit bespaart je enorm veel tijd en stress. Denk je maar eens in hoe het zou gaan als je zelf alles moest regelen. De materialen, de hapjes en drankjes, de locatie: hiervoor zou je verschillende bedrijven moeten contacteren. Je hebt natuurlijk ook je eigen werkzaamheden binnen het bedrijf, dus je zou proberen alles zo snel mogelijk te regelen. Op een gegeven moment zouden alle mailtjes en telefoontjes door elkaar gaan lopen en zou jij het overzicht kwijtraken. Werk je samen met East Side? Dan zijn wij jouw projectmanagementpartner. Voor al deze zaken kun je bij ons terecht. Wij regelen de rest. Overzichtelijk, snel en effectief. We houden de lijntjes kort en zetten in op persoonlijk contact. Zo ontdekken we wat voor jou (en je collega’s) echt belangrijk is. Want alleen dan kunnen we het meest perfecte eindresultaat bereiken.

East Side zorgt ervoor dat jij alles overzichtelijk kunt inzien. Denk hierbij aan het plan dat we samen hebben opgesteld, de geplande uitwerking hiervan en een onderbouwing van de kosten. Zo kun je jouw personeelsfeest perfect pitchen bij je leidinggevende als je zelf niet de knopen doorhakt. Ook als je wel je eigen administratie regelt biedt East Side het meest efficiënte overzicht.

Een ervaren netwerk voor de beste kwaliteit

East Side weet als projectmanagementpartner als geen ander dat jij een fantastisch en professioneel verzorgd personeelsfeest in Utrecht wilt. Hier horen uiteraard materialen, techniek en service bij van de allerbeste kwaliteit. East Side gaat dit voor je regelen. We werken namelijk samen met een breed netwerk waarin ervaren en gerenommeerde partners zitten. Zij zijn bekenden in de evenementenwereld en hebben al vele evenementen georganiseerd: van knusse zalen tot gigantische podia. Je moet hierbij denken aan topkwaliteit techniek, geschoold en gedreven personeel en de beste persoonlijke service. Wij verzorgen jouw personeelsfeest in Utrecht tot in de puntjes.

Leg je personeelsfeest in Utrecht professioneel vast

Desgewenst zorgt East Side ervoor dat jouw evenement op professionele wijze wordt vastgelegd. Hierbij moet je denken aan foto en/of video. Dit beeldmateriaal is een geweldig aandenken voor later. Plus: je kunt er vele kanten mee op. Zo kun je het uitdelen onder de aanwezige gasten, zodat zij op elk moment kunnen terugkijken op het geweldige event. Ook kun je besluiten om de beelden te plaatsen op je website of je kanalen op social media. Dit is ontzettend goed voor je bekendheid en je klantenbinding. Op deze manier creëer je een sfeer. Potentiële klanten zoeken vaak naar de feeling met een bedrijf alvorens zijn ermee in zee gaan. Door deze beelden in te zetten zullen veel meer mensen feeling krijgen met jouw bedrijf en al haar werknemers. Dit maakt de relatie met je klanten veel tastbaarder. Voor welke optie je ook gaat: East Side gaat jou helpen. We zullen voor jouw personeelsfeest Utrecht aandoen om jouw evenement van A tot Z voor te bereiden.