Live Communicatie & Events Live Communicatie & Events
de ter plekke gekozen side kick uit het publiek heeft het woord

Personeelsfeest op locatie

Jij bepaalt de locatie van het personeelsfeest en East Side levert de benodigdheden.

het vink/goed teken
Voor elk budget
het vink/goed teken
Creatief
het vink/goed teken
Puntjes op de i
het vink/goed teken
Netwerk van ervaren en frisse partners
Een gezellifge borrel met zomerse vibes

Personeelsfeest op locatie: wat stel ik me daarbij voor?

Een personeelsfeest op locatie is de ideale manier om een feestje te geven voor jou en al je collega’s. Het verschilt per bedrijf hoe vaak zo’n bijeenkomst georganiseerd wordt. Waar het ene bedrijf deze maandelijks houdt, kan de andere business kiezen om dit eenmaal per twee jaar te doen. Het enorme voordeel aan een personeelsfeest op locatie is dat er al een plek vaststaat waar het gaat gebeuren. Dit is naar jouw keuze. Als jij graag met al je collegae feest wilt vieren op een bepaald terrein, in een speciale loods of in een grote hal dan helpt East Side jou met het organiseren van je feestelijke evenement.

Onze projecten

Wat East Side doet is divers en altijd net even anders. Van relatie evenementen tot campagne en merkactivatie. Een aantal van onze projecten zie je hieronder.

SHIMANO EUROPE

Eindejaarsevent

MIN. OCW - KANSENGELIJKHEID

Regiodagen Passend Onderwijs

Fotografie: Marleen Schlichting

Spoorwegmuseum

Strategisch advies eventkalender

Fotografie: Julièn Tweeboom

Gemeente Amsterdam

Inspiratiebijeenkomst

Neem contact op

This field is for validation purposes and should be left unchanged.
  • MARIELLE BEEK

    Woorden én daden voor het mooiste eindresultaat 06 531 56 300

East Side verzorgt jouw personeelsfeest op locatie

Door te kiezen voor East Side verzeker jij je van een spetterend feest. Niet alleen weet je zeker dat je de juiste materialen en vormgeving zult ontvangen, je weet ook zeker dat jij te allen tijde invloed hebt op hoe je evenement eruit gaat zien. Jij bepaalt wat voor techniek er bijvoorbeeld gebruikt wordt. Het kan zijn dat jouw locatie voor je personeelsfeest al beschikt over zaken als techniek, vormgeving, aankleding, et cetera. Samen zoeken we de perfecte oplossing om van jullie evenement een onvergetelijk spektakelstuk te maken.

Fullservice managementpartner voor jouw personeelsfeest

Waar andere bedrijven wellicht losse onderdelen voor jouw personeelsfeest op locatie aanbieden zorgt East Side ervoor dat jouw hele evenement onder handen genomen wordt. Van begin tot eind: van de tekentafel tot het afbreken. East Side denkt aan zaken die andere partijen wellicht overslaan zoals vervoer, veiligheid, relatiegeschenken, duurzaamheid, doelgroepbepaling, content, hotelovernachtingen en nog veel meer.

De locatie van jouw personeelsfeest is van groot belang

De plek waar jij samen met je collega’s feest gaat vieren is een doorslaggevende factor. Als jij een personeelsfeest op locatie wilt dan moet je dan ook kunnen krijgen, vindt East Side. Het mag ook een locatie zijn die grofweg slechts uit onderdak bestaat en waar nog geen techniek, aankleding en andere elementen aanwezig zijn. Samen met East Side zorg jij ervoor dat jouw feest door kan gaan en dat je precies dat krijgt wat je voor ogen hebt.

Samenwerking met gerenommeerde partijen

East Side werkt samen met gerenommeerde partijen om jouw personeelsfeest op locatie zo passend mogelijk te maken. Deze bedrijven uit ons netwerk zijn spelers in de nationale en internationale wereld van evenementen. Zij hebben jarenlange ervaring, meesterlijke apparatuur en een geweldige crew. Je kunt vertrouwen op een uitstekende samenwerking met een verbluffend resultaat.

Alles op één plek voor jouw personeelsfeest op locatie

Wij kiezen er als projectmanagementpartner voor om samen te werken met een netwerk van professionals. Zo kunnen we jou de beste experience geven. Dat geldt niet alleen voor het evenement, maar ook voor de zaken eromheen. Doe je zaken met East Side dan blijven alle onderdelen onder één dak. Je hoeft niet vele losse bedrijven in te schakelen, met tientallen losse facturen, om tot een resultaat te komen. Dat levert stress op en is ook nog eens onoverzichtelijk. Samen met East Side zorg jij voor een personeelsfeest op locatie dat overzichtelijk en transparant georganiseerd wordt met een onvergetelijk spektakel als resultaat.