Live Communicatie & Events Live Communicatie & Events

In Amsterdam je personeelsfeest vieren?

Wil jij graag je personeelsfeest in Amsterdam organiseren? East Side helpt je daarbij. Materialen, locatie, catering, vergunningen, personeel en veel meer. Samen gaan we voor een onvergetelijk feest.

Voor elk budget
Creatief
Puntjes op de i
Netwerk van ervaren en frisse partners

Een personeelsfeest organiseren in Amsterdam

Jouw personeelsfeest in Amsterdam moet uiteraard een fantastisch evenement worden. East Side helpt je hier graag bij. Heb je al een idee hoe de festiviteit er uit komt te zien? Of heb je hier nog geen voorstelling van? In beide gevallen denken wij met je mee. We kijken naar de mogelijkheden en naar jouw wensen. Op basis van jouw ideeën, eisen en budget stellen we samen een plan op. Hierin staat uitgewerkt wat er nodig is en hoe we alles aanpakken. Kortom: alles voor een geweldig personeelsfeest in Amsterdam. We letten hierbij ook op zaken waar u misschien nog niet aan heeft gedacht. Bijvoorbeeld speciale catering voor mensen met intoleranties of geloofsovertuigingen, regelingen voor geluidsbeheersing en andere vergunningen, extra personeel om het parkeren in goede banen te leiden en andere zaken. Het is verstandig om alvorens de start van je personeelsfeest Amsterdam alvast te bezoeken. Zo krijg je een compleet beeld van de locatie en haar mogelijkheden. Kies jij voor East Side, dan weet je zeker dat jouw evenement van A tot Z professioneel verzorgd wordt.

Onze projecten

Wat East Side doet is divers en altijd net even anders. Van relatie evenementen tot campagne en merkactivatie. Een aantal van onze projecten zie je hieronder.

SHIMANO EUROPE

Eindejaarsevent

MIN. OCW - KANSENGELIJKHEID

Regiodagen Passend Onderwijs

Fotografie: Marleen Schlichting

Spoorwegmuseum

Strategisch advies eventkalender

Fotografie: Julièn Tweeboom

Gemeente Amsterdam

Inspiratiebijeenkomst

Neem contact op

This field is for validation purposes and should be left unchanged.
  • MARIELLE BEEK

    Woorden én daden voor het mooiste eindresultaat 06 531 56 300

Een personeelsfeest om nooit meer te vergeten

East Side helpt je graag bij het organiseren van een onvergetelijk personeelsfeest in Amsterdam. Of jij nou elke maand, elk halfjaar of elk heel jaar een personeelsfeest organiseert: het moet spectaculair zijn. Je kunt met elke uitvoering een ander thema kiezen, of juist hetzelfde idee hergebruiken als dat vorige keer een groot succes was. Wat je keuze ook is: East Side zorgt voor een professionele organisatie. Zo kun je met je collega’s, werknemers en werkgever(s) eens lekker uit je dak gaan en hoef je niet over werk te praten.

Welke voordelen heeft het organiseren van een personeelsfeest?

Vaak wordt er lang uitgekeken naar het moment dat het personeelsfeest zal plaatsvinden. Over het algemeen houdt men wel van een feestje. Zeker als het samen met collega’s, werknemers en werkgevers is waarmee je bijna dagelijks werkt. Iedereen kan op zo’n evenement met elkaar bijkletsen zonder dat zij daarbij in hun werkomgeving vertoeven. Dit kan leiden tot persoonlijke en opvallende gesprekken. De kans is hiermee groot dat de band tussen collega’s zal groeien. Dit komt veelal de werksfeer en daarmee de werkresultaten ten goede. Het is belangrijk dat mensen het naar hun zin hebben op hun werk. Af en toe met zijn allen eens ontzettend veel plezier hebben speelt hierbij een cruciale rol. In Amsterdam je personeelsfeest organiseren gaat hierbij gegarandeerd helpen.

Keuze uit vele locaties voor je personeelsfeest in Amsterdam

Bij een onvergetelijk personeelsfeest hoort uiteraard ook een mooie locatie. Heb je zelf al een idee waar je deze dag of avond wilt organiseren? Of sta je nog helemaal aan het begin en heb je nog geen flauw idee welke mogelijkheden er zijn? In beide gevallen gaat East Side jou verder helpen. Samen gaan we op zoek naar de meest geschikte locatie voor jouw personeelsfeest in Amsterdam. Wellicht wil jij graag een grote schuur in een bepaald thema aankleden en verlichten. Of misschien is een boot wel wat voor jouw evenement. Er zijn vele mogelijkheden. Schakel East Side in als jij het evenement professioneel geregeld wil hebben.

Een duidelijk overzicht van alles omtrent jouw personeelsfeest in Amsterdam

Als je kiest voor East Side heb jij alle zaken omtrent je personeelsfeest onder één dak. Dit scheelt je enorm veel stress en tijd. Stel je maar eens voor dat je voor je techniek, catering, locatie en andere zaken tientallen bedrijven zelf moet contacteren. De vele telefoontjes en mailtje die door elkaar lopen zorgen dat jij het overzicht kwijtraakt. Als je East Side inschakelt gaan wij dit voor jou doen. Wij zijn van begin tot eind jouw aanspreekpunt. Met al je vragen of opmerkingen kun je bij ons terecht. Wij houden ontzettend van korte lijntjes en persoonlijk contact. Ontdekken waar jij écht naar op zoek bent geeft uiteindelijk het beste resultaat. Dit overzicht is ook ideaal als jij het plan voor jullie personeelsfeest moet pitchen bij je leidinggevende. Wij zorgen ervoor dat jij een duidelijk overzicht hebt in het door ons samen opgestelde plan, de geplande uitwerking hiervan en een onderbouwing van de kosten van je personeelsfeest. Ook als je je eigen administratie regelt is dit overzicht zeer nuttig

Jouw personeelsfeest verdient alleen de beste kwaliteit

Als projectmanagementpartner weet East Side als geen ander dat jouw personeelsfeest onvergetelijk moet worden. Hierbij hoort dat jij materialen, techniek en service van kwaliteit van de allerhoogste plank mag verwachten. Dit gaan wij ook regelen. Hierbij maken we gebruik van een netwerk waarin gerenommeerde partners zitten. Deze bedrijven zijn grote spelers in de wereld van evenementen en hebben al vele kleine en gigantisch grote evenementen voorzien van benodigdheden. Denk aan techniek van A-kwaliteit topmerken, personeel dat professioneel is opgeleid om hiermee te werken, persoonlijke service en nog heel veel meer. East Side zorgt ervoor dat jouw personeelsfeest in Amsterdam van A tot Z wordt verzorgd. Zo kun jij volop gaan genieten op de betreffende dag of avond.

Laat je feestelijkheden in Amsterdam vastleggen

East Side biedt je tevens de optie om te zorgen dat jouw feestpartij op beeld wordt vastgelegd. Dit kan zowel op video als op foto. Het is een geweldige manier om een aandenken te hebben aan een geslaagd feestje. Ook kun je er voor kiezen om dit beeldmateriaal (met toestemming van hen die op de foto’s staan) te plaatsen op je website of sociale media. Het is een prachtige manier om klanten net dat extra stukje binding met je bedrijf te bieden. Zij krijgen zo feeling met jouw bedrijf waardoor hun relatie met jou een stuk tastbaarder wordt. Wat je ook kiest: East Side gaat jou helpen en zal voor jouw personeelsfeest Amsterdam bezoeken om het evenement tot in de puntjes voor te bereiden.