Live Communicatie & Events Live Communicatie & Events

Nieuws

Zorgen voor vernieuwing bij herhaling

12 April 2019

Dit jaar werd voor de zevende keer de Familiebedrijven Award uitgereikt. Ook dit jaar werd East Side gevraagd om de feestelijke award uitreiking te organiseren. Hoe zorg je ervoor dat een terugkerend evenement fris blijft voor haar bezoekers?

Bij de Familiebedrijven Award willen we graag ieder jaar dezelfde ‘look and feel’ behouden, maar dat betekent niet dat we het hele event herhalen. Zo zorgen we voor variatie in de manier waarop de prijs uitgereikt wordt, bijvoorbeeld door de award uit de tafel te laten komen. Ook maken we het graag persoonlijk door korte films te tonen over de genomineerde bedrijven en leren we door interviews de mensen achter de bedrijven kennen. Daarnaast zorgen we ervoor dat we aanhaken bij actuele thema’s, zowel tijdens de interviews als door gebruik te maken van een key note spreker.

Door kleine veranderingen door te voeren, blijven we vernieuwend en relevant. Meer weten over wat wij kunnen betekenen voor jouw award uitreiking? Stuur Annemiek gerust een bericht!

Recent Nieuws

Less stress met eventmanager Brenda Mulder

2 August 2023

MDT: wij doen mee!

10 July 2023

Is een live event wel nodig?

21 February 2023