Live Communicatie & Events Live Communicatie & Events

Nieuws

Professioneel presenteren

4 June 2020

Je kunt nog zo goed zijn in je werk, op een podium presenteren is en blijft een vak apart. Sprekerscoaching of ondersteuning bij het maken van presentaties, hoort onlosmakelijk bij ons werk als communicatiespecialisten.

Wat te denken van een geanimeerde presentatie in plaats van een PowerPoint of Keynote? Het is bewezen dat een visuele presentatie de boodschap ondersteunt. Zowel minister Ingrid van Engelshoven (bekijk haar geanimeerde speech) als de CFO van Trouw Nutrition durfden ons plan aan. En waren achteraf super blij met de oplossing om soms wat taaiere materie op deze vernieuwende manier goed en helder voor het voetlicht te brengen. De reacties van het publiek waren lovend!

Op een intern event kan het zinvol zijn dat iemand van het eigen team ook de host van het event is, omdat deze persoon alle details, achtergrond én gevoeligheden kent. Voor Trouw Nutrition stoomden we interne host Aled klaar, onder de bezielende leiding van prof Eva Brouwer. Wat een genot om te zien hoe hij al haar tips in uitvoering bracht en toch, met zijn heerlijke Britse humor, zichzelf kon blijven.

Recent Nieuws

Less stress met eventmanager Brenda Mulder

2 August 2023

MDT: wij doen mee!

10 July 2023

Is een live event wel nodig?

21 February 2023