Live Communicatie & Events Live Communicatie & Events

Nieuws

Online events zijn als... naar bed gaan met de foto van je geliefde

15 June 2020

Online events zijn als… naar bed gaan met de foto van je geliefde. Het is het gewoon niet. Er gaat niets boven live!
Tastbaar, op de huid, echt contact, non-verbale nuances, alle deelnemers zien, reageren op elkaar in woord en gebaar, sfeer, nieuwe indrukken, een blijvende herinnering.

Dat neemt niet weg dat een online event voor ons al wel altijd één van de te kiezen middelen was, mits het de boodschap het beste overbrengt. Dat verschilt per situatie.
Hybride events worden de standaard: live events met de mogelijkheid om online in te haken.

Nu fysieke events even niet meer – of in mindere mate – kunnen en we aangewezen zijn op hybride en online events, is ons motto: als je dat doet, doe het dan doordacht, met kwaliteit en impact!
De wetmatigheden voor online events zijn bijvoorbeeld anders dan die van een event waar alle gasten fysiek aanwezig zijn. Denk alleen al aan de tijdsduur, die aanzienlijk korter moet zijn om de aandacht vast te houden. En energizers tussendoor zijn nóg belangrijker.

In onze infographic ‘Online events waar je live het minste mist… Hoe dan?’ nemen we je stap voor stap mee in onze aanpak en aandachtspunten. Stuur even een mail aan annemiek@eastside.nl als je ‘m wil ontvangen.

Recent Nieuws

Less stress met eventmanager Brenda Mulder

2 August 2023

MDT: wij doen mee!

10 July 2023

Is een live event wel nodig?

21 February 2023