Live Communicatie & Events Live Communicatie & Events

Nieuws

Het maken van verbinding, daar draait het om!

14 April 2015

Een bedrijfsmissie samen beet pakken, trends signaleren, een cultuurverandering bewerkstellingen  en beter samenwerken.  Stuk voor stuk doelstellingen waarbij livecommunicatie bij uitstek het geschikte medium is om ze te realiseren. Deze impactvolle manier van communiceren maakt het verschil; in hoofd én hart.

De RDW koos voor een live event waarin verbinding centraal staat. Met de titel “CONNECT, waarom moeilijk doen als het samen kan” beleefden medewerkers van de afdelingen APK (Algemene Periodieke Keuring) en IK (Individuele Keuring) onlangs een ‘verbindingsdag’.

De Rijtuigenloods in Amersfoort vormde het decor voor een dag vol inspiratie en energie. Aan de hand van allerlei werkvormen en onder leiding van De Jongens Van Lucht leerden medewerkers elkaar op een leuke en functionele manier beter kennen. Met meer inzicht in elkaars kwaliteiten wisten ze in de loop van de dag elkaars kennis en expertise optimaal te benutten. Het karakter van de dag was speels en serieus tegelijk.

East Side was verantwoordelijk voor het concept en de realisatie van het afdelingsevent van de RDW. Door de keuze voor de opbouw en inhoud van de dag hebben we gezorgd dat het event ook ‘WKR-proof’ is, oftewel binnen het werkkostenforfait valt. Wij zijn van mening dat onze opdrachtgevers dat ook van ons, als specialist in live communicatie & events, mogen verwachten.

Recent Nieuws

Less stress met eventmanager Brenda Mulder

2 August 2023

MDT: wij doen mee!

10 July 2023

Is een live event wel nodig?

21 February 2023