Live Communicatie & Events Live Communicatie & Events

Nieuws

De community gaat offline!

6 December 2016

“Het bereik van online is groot, de impact van offline is groter”. Een stelling waar wij ons uitstekend in kunnen vinden. Want er gaat niets boven een persoonlijke ontmoeting of live ervaring. Schiphol denkt daar net zo over en organiseert om die reden jaarlijks een Side Event van TEDxAmsterdam.

Spot Schiphol is het communityplatform van en voor mensen die in het Schipholgebied werken. Hier worden kennis en inspiratie gedeeld en randvoorwaarden gecreëerd om nieuwe samenwerkingen te ontplooien. Onder het mom van practice what you preach is Schiphol officieel partner van TEDxAmsterdam. Zij verzorgt tegelijkertijd met dat event in hartje Amsterdam voor haar eigen community een Side Event op Schiphol met ideas worth spreading. East Side werd aangetrokken om deze bijeenkomst te voorzien van een sterke inhoudelijke lading, een lekkere flow en verrassende elementen binnen het programma. En natuurlijk om ook de productionele vormgeving te verzorgen.

Met onze ‘net even anders’- aanpak omarmden we het Atrium van The Base als eventlocatie. Passend bij het thema New Power van TEDxAmsterdam creëerden we hier een niet-alledaagse eventomgeving: een intieme parkachtige setting compleet met gras, boomzitjes en picknickkleden. Een omgeving waarin gasten konden ontsnappen aan de dagelijkse hectiek en zich vrij voelden om met nieuwe perspectieven te kijken naar de wereld om zich heen. Onder de bezielende leiding van Sofie van den Enk presenteerden we de gasten een line-up van zeven krachtige TED-talks , de beats van the ultimate energizer Maask en een real life visual report van Elisabeth van der Spek. En vervolgens met deze absolute New Power de netwerkborrel in.

Annick Oosterlee, community manager Schiphol Real Estate, liet ons daags na het event weten: “Wow! Wat heb ik genoten! Wij hebben heel veel mooie complimenten over het event in ontvangst genomen, maar een groot deel hiervan kunnen wij direct doorspelen naar jullie. Dus: SUPER BEDANKT!”

Nog een klein beetje meegenieten? De aftermovie vind je hier. Alhoewel… er gaat natuurlijk niets boven live!

Recent Nieuws

Samen met 1000 jongeren nemen we Nijmegen over!

5 December 2023

De toegevoegde waarde van East Side

24 October 2023

Less stress met eventmanager Brenda Mulder

2 August 2023