Live Communicatie & Events Live Communicatie & Events

Nieuws

East Side Draait Door

7 september 2021

Ook in Coronatijd draait East Side gewoon door!

Online en hybride events behoorden al tot onze dienstverlening, maar hebben deze periode een enorme vlucht genomen. Onze roots in TV en technisch theater (i.c.m. Perspekt Studio’s) komen dan extra goed van pas. Creatief gezien doordat we in staat zijn programma’s en eventflows te ontwikkelen die de kijker geboeid houden. Productioneel gezien doordat techniek leidend is in je rol als online eventmanager en we de kunst van dat vak heel goed verstaan.

Het palet aan keuzes is afgelopen periode natuurlijk uitgebreid met 1,5 meter events. Behoorlijk passen, meten en veel extra regelwerk, maar we zijn blij dat het in sommige gevallen mag en kan. Want we geloven nog steeds in de kracht van live en ervaren de toegevoegde waarde bij vele events.

In deze tijd kiezen veel van onze opdrachtgevers ervoor om met hun events publicitair wat ‘onder de radar’ te blijven. Dat betekent voor ons helaas ook dat we met veel mooie projecten, die we ontwikkelden en realiseerden, niet naar buiten mogen treden.

Maar reken maar dat we afgelopen periode met veel plezier gewerkt hebben aan onder meer:  verschillende online events – met uiteenlopende doelgroepen BtB, BtC en BtE -, een film met bekendmaking van awards en een jubileumfeest, compagnonsdiner en verbindende netwerkbijeenkomst op 1,5 meter!

Foto: the regiecrew tijdens een online event

Recent Nieuws

EigenZINnig in de pers

10 februari 2022

Wij zijn bedrijfsbospartner

3 mei 2021

Online boost voor je team, mét inhoud!

19 januari 2021