Live Communicatie & Events Live Communicatie & Events

Nieuws

Bekijk het eens van een andere kant

23 maart 2020

Practice what you preach. De komende tijd bekijken we het vanaf onze thuiswerkplek in plaats van vanaf kantoor, op locatie of bij opdrachtgevers. Natuurlijk, als experts op het gebied van live missen we dat aspect, de face-to-face ontmoetingen, nu al. En corona zal ons dwingen dat nog wel wat langer vol te houden.

Gelukkig zijn we bij East Side ook veerkrachtig en veranderingsbereid. Videobellen deden we bijvoorbeeld al wel met klanten, maar nu ook intern. Voor werkoverleg, maar zeker ook voor het belangrijke sociale aspect. We zijn nog steeds een team!

Los van diverse lopende zaken –hoe fijn dat we niet alleen live events doen, maar ook campagnes, activaties, tentoonstellingen, games, films e.d.- is er ook ruimte na te denken over onze extra toegevoegde waarde in de wereld tijdens en na corona.

We barsten van de ideeën, voor onszelf en voor anderen. En zijn uiteraard gewoon bereikbaar voor een rondje sparren over jouw communicatie- of businessuitdagingen. Ons motto is niet voor niets ‘bekijk het eens van een andere kant!’ En gelukkig kunnen we het niet alleen ‘bekijken’, maar er ook op handelen. De concepten en ideeën die we bedenken dus ook echt concreet maken.

Doen? Samen doen?

Ja, wij willen 🙂

Recent Nieuws

Online boost voor je team, mét inhoud!

19 januari 2021

Aan de slag voor Gemeente Amsterdam

11 januari 2021

Marièlle versterkt Dutch Design Foundation

14 december 2020