Live Communicatie & Events Live Communicatie & Events
de ter plekke gekozen side kick uit het publiek heeft het woord

Jubileumfeest organiseren in Rotterdam

East Side helpt jouw jubileumfeest in Rotterdam te organiseren. Van catering tot techniek en van vergunningen tot personeel: wij regelen het.

het vink/goed teken
Voor elk budget
het vink/goed teken
Creatief
het vink/goed teken
Puntjes op de i
het vink/goed teken
Netwerk van ervaren en frisse partners
Een gezellifge borrel met zomerse vibes

Een geslaagd jubileumfeest organiseren doe je met East Side

Een jubileumfeest organiseren doe je als je iets te vieren hebt. En dat feestje moet een goed feestje worden! Misschien heb jij al in gedachten hoe je het jubileumfeest wilt organiseren. Het kan ook zijn dat je nog helemaal geen idee hebt hiervan. East Side staat in beide gevallen klaar om jou te helpen. Wij staan je als projectmanagementpartner bij zodat het een spetterend feest gaat worden. Als je dat fijn vindt denken wij hierin met je mee. Wij leveren voor jou de beste techniek, regelen de beoogde catering en verzorgen alle andere elementen voor een geslaagd jubileumfeest in Rotterdam. East Side neemt jou deze zorgen uit handen.

Onze projecten

Wat East Side doet is divers en altijd net even anders. Van relatie evenementen tot campagne en merkactivatie. Een aantal van onze projecten zie je hieronder.

SHIMANO EUROPE

Eindejaarsevent

MIN. OCW - KANSENGELIJKHEID

Regiodagen Passend Onderwijs

Fotografie: Marleen Schlichting

Spoorwegmuseum

Strategisch advies eventkalender

Fotografie: Julièn Tweeboom

Gemeente Amsterdam

Inspiratiebijeenkomst

Neem contact op

This field is for validation purposes and should be left unchanged.
  • MARIELLE BEEK

    Woorden én daden voor het mooiste eindresultaat 06 531 56 300

Weet jij niet hoe je verder moet met je evenement?

Je hebt om de planning staan om in Rotterdam een vet jubileumfeest te organiseren. In je hoofd heb je al bedacht hoe het eindresultaat eruit komt te zien. Maar hoe gaat het nu verder? Waar kun je de volgende stap zetten? Merk je dat je vastloopt in het proces? Schakel ons dan in. Wij gaan graag voor je aan de slag. Wij zetten jouw ideeën, wensen en eisen om naar een concreet plan. Dit plan, eenmaal goedgekeurd door jou, is de basis voor de uitvoering. Wij pakken zaken op zoals levering en installatie van de techniek (verlichting, audio, rigging en meer), verzorgen de podiumopbouw, het decor en regelen zaken als vergunningen en geluidsbeheersing. Zo ben jij tot in de puntjes voorbereid op je jubileumfeest in Rotterdam.

Alles omtrent je jubileumfeest bij elkaar

Bij East Side krijg je alle zaken omtrent jouw jubileumfeest in Rotterdam onder één dak. Of jij nou zelf het evenement wilt organiseren, of wanneer jij van je leidinggevende de opdracht krijgt om dit te doen. Je bespaart je zelf veel stress en tijd. Je voorkomt dat je tientallen bedrijven apart moet benaderen voor alle materialen, middelen en andere elementen van je jubileumfeest. Gebeurt dit wel, dan is de kans groot dat jij het overzicht kwijtraakt in alle verschillende mailtjes die door elkaar lopen. East Side biedt overzicht. Wij houden de lijntjes kort en geven je een heldere samenvatting van alle zaken. Ideaal als jij je plan voor het evenement (inclusief uitleg van de opzet en de uitvoering, plus een motivatie voor de kosten) bij je leidinggevende moet verantwoorden. We doen alles op basis van het door jou goedgekeurde plan, dus jij blijft altijd zelf in controle.

Het beste van het beste voor jouw jubileumfeest

Uiteraard wil jij voor het jubileumfeest in Rotterdam qua materialen en service alleen het beste van het beste. Dat begrijpen wij. Het betreffende jubileum is namelijk maar één keer te vieren. Dan moet alles goedgaan. Op East Side kun je rekenen. Wij zorgen ervoor dat jouw evenement voorzien wordt van de beste kwaliteit techniek en meer. Hiervoor werken we samen met een netwerk van gerenommeerde partners. Deze hebben gewerkt voor vele projecten in de evenementenwereld. Evenementen van kleine theaterzalen tot gigantische podia hebben zij voorzien van topkwaliteit techniek en meer. Wij zorgen ervoor dat jouw jubileumfeest hier ook over beschikt zodat jullie er een spectaculaire dag van kunnen maken. Desgewenst zorgt East Side er ook voor dat jouw feestelijkheden professioneel worden vastgelegd op beeld. Dit is leuk om achteraf op terug te kijken of om met (potentiële) klanten, stakeholders en afwezige collega’s te delen. Jouw jubileumfeest in Rotterdam organiseren samen met East Side levert jou dus vele mogelijkheden op.