Live Communicatie & Events Live Communicatie & Events

Jublieumfeest organiseren in Amsterdam

East Side ondersteunt jou bij het organiseren van je jubileumfeest in Amsterdam. Catering, materialen, sprekers en meer: wij voorzien je ervan.

Voor elk budget
Creatief
Puntjes op de i
Netwerk van ervaren en frisse partners

Jouw jubileumfeest in Amsterdam organiseren met East Side

Een jubileumfeest in Amsterdam is iets om naar uit te kijken. Het kan zijn dat je al helemaal voor je ziet hoe je het wilt aanpakken. Maar misschien heb je nog totaal geen idee en weet je alleen dát er een jubileumfeest moet komen. In beide gevallen is East Side jouw projectmanagementpartner. Als je wilt denken wij van A tot Z met je mee. Van eerste ontwerp tot evaluatie achteraf. East Side regelt de gewenste catering, de beoogde materialen, de benodigde vergunningen en nog veel meer. Wij nemen alle zorgen omtrent het jubileumfeest organiseren uit handen.

Onze projecten

Wat East Side doet is divers en altijd net even anders. Van relatie evenementen tot campagne en merkactivatie. Een aantal van onze projecten zie je hieronder.

SHIMANO EUROPE

Eindejaarsevent

MIN. OCW - KANSENGELIJKHEID

Regiodagen Passend Onderwijs

Fotografie: Marleen Schlichting

Spoorwegmuseum

Strategisch advies eventkalender

Fotografie: Julièn Tweeboom

Gemeente Amsterdam

Inspiratiebijeenkomst

Neem contact op

This field is for validation purposes and should be left unchanged.
  • MARIELLE BEEK

    Woorden én daden voor het mooiste eindresultaat 06 531 56 300

Loop je vast bij het organiseren van je jubileumfeest in Amsterdam?

Wellicht heb jij een spetterend idee over hoe het jubileumfeest er uit moet komen te zien. Maar dan? Welke stappen zet je vervolgens? Welke beslissingen neem je? Als jij vastloopt in dit proces dan helpen wij jou daar graag bij. Als jij ons jullie ideeën en eventuele eisen vertelt, gaan wij voor je aan de slag. We stellen een plan op gebaseerd op jouw input. Hierin nemen we gelijk zaken op als catering, techniek (verlichting en audio), podiumopbouw, decor en nog veel meer. Ook dragen wij zorg voor de belangrijke regelingen zoals geluidsbeheersing en vergunningen. Zo hoef jij je daar totaal geen zorgen meer over te maken.

Bij East Side heb jij alles onder één dak

Het kan zijn dat jij zelf de opdrachtgever bent voor het organiseren van het jubileumfeest in Amsterdam. De kans bestaat ook dat iemand binnen jouw bedrijf of organisatie deze taak aan jou heeft doorgespeeld. In beide gevallen is het prettig om alle zaken omtrent het jubileumfeest organiseren onder één dak te hebben. Je voorkomt dat je tientallen losse lijntje hebt openstaan en dat je het overzicht kwijtraakt door alle mailtjes die door elkaar heen lopen. Als jouw leidinggevende je de opdracht heeft gegeven, is het wel zo prettig dat jij met een allesomvattend plan (inclusief uitleg van opzet en aankleding en motivatie van kosten) naar hem of haar toe kunt gaan. Daar zorgt East Side voor. We houden de lijntjes kort, waardoor jij direct overzicht hebt van alles omtrent het jubileumfeest.

De allerbeste kwaliteit voor jouw jubileumfeest

Jij wilt voor jouw jubileumfeest materialen en service van de hoogste kwaliteit. Dat snappen we. Je viert namelijk maar één keer dit betreffende jubileum. Met het netwerk van onze gerenommeerde partners leveren wij wat jij nodig hebt. Zo maak je met onze hulp van jouw jubileumfeest een gedenkwaardige dag. Als je wilt kunnen we zelfs regelen dat jullie festiviteit op beeld wordt vastgelegd. Leuk als herinnering voor later, of om op social media te delen met de klanten, partners en stakeholders van je bedrijf.