Live Communicatie & Events Live Communicatie & Events
de ter plekke gekozen side kick uit het publiek heeft het woord

Eventbureau Bussum

East Side regelt als eventbureau alle benodigdheden voor jouw evenement in Bussum. Van techniek tot personeel en van vergunningen tot catering.

het vink/goed teken
Voor elk budget
het vink/goed teken
Creatief
het vink/goed teken
Puntjes op de i
het vink/goed teken
Netwerk van ervaren en frisse partners
Een gezellifge borrel met zomerse vibes

Een eventbureau in Bussum nodig?

Ga jij binnenkort een evenement organiseren in Bussum en wil je daarvoor een eventbureau inschakelen? Kies dan voor East Side. Wij helpen je van begin tot eind. Het maakt niet uit of je nu al weet hoe je event eruit komt te zien of dat je nog geen idee hebt. Vertel ons wat jouw wensen en eisen zijn en samen zoeken we de meest passende oplossing. Een event organiseren kan stressvol zijn om in je eentje te moeten organiseren. Om die last van je schouders te nemen helpen wij je graag verder. Samen met ons gerenommeerde netwerk verzorgen wij als eventbureau jouw congres, beurs, personeelsfeest of ander event in Bussum.

Onze projecten

Wat East Side doet is divers en altijd net even anders. Van relatie evenementen tot campagne en merkactivatie. Een aantal van onze projecten zie je hieronder.

SHIMANO EUROPE

Eindejaarsevent

MIN. OCW - KANSENGELIJKHEID

Regiodagen Passend Onderwijs

Fotografie: Marleen Schlichting

Spoorwegmuseum

Strategisch advies eventkalender

Fotografie: Julièn Tweeboom

Gemeente Amsterdam

Inspiratiebijeenkomst

Neem contact op

This field is for validation purposes and should be left unchanged.
  • MARIELLE BEEK

    Woorden én daden voor het mooiste eindresultaat 06 531 56 300

Voor welke events kun je bij East Side terecht?

Als eventbureau helpen wij jouw event in Bussum professioneel te organiseren. De focus ligt hierbij op zakelijke evenementen. Je kunt hierbij denken aan een bedrijfsopening, een beurs, een congres, een jubileumfeest, een personeelsfeest, een productpresentatie en nog meer. Heb jij speciale wensen? Breng deze naar voren wanneer we samen de organisatie van je event bespreken. Vervolgens werken we dit uit in een plan, dat we gebruiken als blauwdruk voor de realisatie. Ook als jij alles omtrent de organisatie zelf al hebt bedacht en alleen op zoek bent naar een partij die bijvoorbeeld techniek, catering, decoratie, muziek of iets anders kan leveren, kun je onze hulp inschakelen. Wij doen met ons eventbureau Bussum aan om je te voorzien in je wensen.

Maak een onuitwisbaar sterke indruk op je gasten

Een (zakelijk) evenement organiseer je voor je gasten. Je wilt hen een leuke tijd geven maar tegelijkertijd ook een boodschap overdragen. Wat de inhoud van de boodschap is hangt af van de aard van je event. Op een congres draag je informatie over, op een beurs maak je mensen enthousiast over je product(en) of dienst(en) en op een personeelsfeest is het een dag of avond puur genieten en even niet aan werk denken.

Je wilt in Bussum natuurlijk een onvergetelijke eerste indruk maken op gasten die voor de eerste keer in aanraking komen met jou, je bedrijf of je merk. En ook bekenden van je organisatie (bestaande klanten, sponsoren, investeerders, collega’s) wil je natuurlijk het gevoel geven dat je hen serieus neemt, naar ze luistert en dat zij veel voor jou betekenen. De persoonlijke band tussen gast en organiseren partij is hier erg belangrijk.

Samen met East Side als eventbureau zet jij een evenement neer waar nog lang over nagepraat wordt. Een evenement dat indruk maakt. Zo’n eentje waardoor mensen overtuigd raken om zaken met jou te gaan doen. Dat is ons doel. En samen gaan we dat doel bereiken.

Hoe gaan we te werk?

Als eventbureau gaan we aan de slag voor jouw event in Bussum. We kijken hierbij eerst naar de basiszaken. Heb je al een locatie gekozen die past bij het type evenement? Zo niet, dan gaan we daar samen achteraan. Hetzelfde geldt voor de catering: heb jij voor ogen welke keuken je kiest en hoeveel hapjes en drankjes je per persoon wilt? Natuurlijk houden we hier ook rekening met eventuele speciale keuzes in verband met geloofsovertuiging, gezondheidsredenen of andere motivaties. Vervolgens kiezen we of je ook artiesten wilt laten optreden en of je bepaalde content (video’s, banners, visitekaartjes, logo’s, et cetera) wilt tentoonstellen.

Daarna kijken we naar de benodigde materialen. Op een professioneel evenement zijn licht, geluid en rigging van groot belang. Het geeft net dat extra beetje beleving dat nodig is om indruk te maken. Door de zaal of de buitenkant van je eventlocatie bijvoorbeeld in een bepaalde kleur (misschien zelfs je bedrijfskleuren) te verlichten creëer je extra sfeer. Met professioneel geluid zorg je dat iedere gast alles goed kan verstaan vanaf elke plek op de locatie. Rigging zorgt ervoor dat je deze audiovisuele materialen de lucht in kunt hijsen aan aluminium balkconstructies, ook wel truss genoemd. Ideaal voor evenementen met tribunes of met veel publiek dat op grote gras- of betonvelden staat. Om een extra laagje aan te brengen kun je altijd ook nog kiezen om special effects in te zetten. Zo zul je de gasten helemaal kunnen verwonderen.

Tevens zorgen wij voor een decor, de aankleding van de eventlocatie en de opbouw van het podium. Je kunt ook kiezen om watertoepassing te gebruiken, zoals nevelmachines en watersproeiers. Dit geeft extra sfeer, maar direct ook extra verkoeling op warme dagen.

Om te zorgen dat jij totaal zorgeloos je evenement kunt laten plaatsvinden, zorgt ons eventbureau in Bussum voor de benodigde vergunningen en geluidsbeheersing. Dit stemmen we af met lokale partijen zoals de gemeente, de politie en de brandweer. Zij moeten namelijk goedkeuring geven voor een evenement. Als de situatie daarom vraagt zorgen we ook voor toilettoepassingen.

Als laatste kunnen wij ook nog de communicatie en de vastlegging voor je regelen. Zo kunnen we zorgen voor de uitnodigingen voor je gasten, maar ook voor het op de hoogte houden van je collega’s en werkgever(s). En als je wilt leggen wij je evenement op foto of video vast. Op deze manier heb je een geweldig aandenken aan een mooi evenement. Een leuke aanvulling voor het archief, maar ook een mooie kans om de beelden in te zetten als PR. Laat potentiële klanten, investeerders, stakeholders of anderen feeling krijgen met je bedrijf door te tonen hoe jouw evenement eruit zag. Zo krijgen mensen die niet aanwezig waren toch een idee hoe het was. Ze weten hierdoor hoe jij te werk gaat en hoeveel waarde jij hecht aan je klanten en aan het hen van alle gemakken voorzien. Door hun positieve beeld van jou en je bedrijf of merk, zullen ze sneller zaken met je willen doen.

Wil jij ons als eventbureau in Bussum inschakelen?

Volgens ons krijg je de beste resultaten als je iemand echt kent. Daarom gaan we graag met jou in gesprek. Vertel ons wat je plannen zijn en wat je wilt. Zo komen we tot de werkelijke drijfveren van de organisatie van je event in Bussum. Vind je het prettig als wij je daarbij helpen? Wij ondersteunen je graag in de organisatie van je bedrijfsopening, beurs, congres, jubileumfeest, personeelsfeest, productpresentatie of ander evenement. Je kunt ons altijd bellen op 06-2025 4078 of mailen naar info@eastside.nl. Wij doen als eventbureau Bussum graag aan om je te helpen in de compleet verzorgde organisatie van jouw event.