Live Communicatie & Events Live Communicatie & Events
de ter plekke gekozen side kick uit het publiek heeft het woord

Eventbureau Apeldoorn

Organiseer je evenement professioneel met East Side als eventbureau vanuit Apeldoorn. Alles wat je nodig hebt vind je bij ons: van catering tot materialen en van beveiliging tot vergunningen.

het vink/goed teken
Voor elk budget
het vink/goed teken
Creatief
het vink/goed teken
Puntjes op de i
het vink/goed teken
Netwerk van ervaren en frisse partners
Een gezellifge borrel met zomerse vibes

Eventbureau East Side voor jouw event in Apeldoorn

Ben je op zoek naar een professioneel en creatief eventbureau voor jouw event in Apeldoorn? Dan ben je bij East Side aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het bedenken en organiseren van unieke en onvergetelijke events voor bedrijven. Of het nu gaat om een personeelsfeest, een jubileum, een congres of een open dag, East Side zorgt voor het concept en de perfecte uitvoering van jouw wensen en ideeën. Wij hebben jarenlange ervaring in de eventbranche en werken samen met de beste leveranciers uit de regio. Zo kun je rekenen op kwaliteit, service en maatwerk.  Eventbureau East Side neemt de regie van jouw event uit handen, zodat jij je kunt richten op het genieten van de dag.

Onze projecten

Wat East Side doet is divers en altijd net even anders. Van relatie evenementen tot campagne en merkactivatie. Een aantal van onze projecten zie je hieronder.

SHIMANO EUROPE

Eindejaarsevent

MIN. OCW - KANSENGELIJKHEID

Regiodagen Passend Onderwijs

Fotografie: Marleen Schlichting

Spoorwegmuseum

Strategisch advies eventkalender

Fotografie: Julièn Tweeboom

Gemeente Amsterdam

Inspiratiebijeenkomst

Neem contact op

This field is for validation purposes and should be left unchanged.
  • MARIELLE BEEK

    Woorden én daden voor het mooiste eindresultaat 06 531 56 300

Voor welke events kun je bij East Side terecht?

Eventbureau East Side kan elk type zakelijk event voor je organiseren, in en buiten Apeldoorn, groot of klein, inhoudelijk of meer feestelijk, live, online of hybride. Hieronder vind je een overzicht van de events waarvoor je bij ons terecht kunt:

  • Interne bedrijfsevents: wil je jouw medewerkers verrassen met een origineel en inspirerend bedrijfsevent? East Side helpt je graag met het bedenken en uitvoeren van een passend concept. Denk bijvoorbeeld aan een personeelsfeest, een kick-off, een teambuildingsdag, een townhall meeting, een themafeest, een eindejaarsevent, een familiedag of een workshop.
  • Externe bedrijfsevents: wil je jouw klanten of relaties op impactvolle wijze bereiken? Eventbureau East Side heeft meer dan 35 jaar ervaring in het verzorgen van dergelijke events. Bijvoorbeeld een open dag, een relatiebijeenkomst, een sponsordiner, de opening van een nieuw kantoorgebouw of fabriekshal, een productlancering en meer. 
  • Jubilea: viert je bedrijf of een belangrijk persoon binnen de organisatie binnenkort een bijzondere mijlpaal? Wij maken er een onvergetelijk feest van. Of het nu gaat om een 25-jarig jubileum van de bedrijfspartner of een 100-jarig bestaan van je bedrijf, wij zorgen voor een passende invulling en aankleding van jouw jubileum.
  • Awardshows: om jezelf te profileren als autoriteit of expert in jouw branche of vakgebied of om je doelgroep te bereiken en te betrekken bij jouw merk of boodschap kun je een awardshow verzorgen. Het is tevens een goede manier om je netwerk uit te breiden en te verrijken met nieuwe contacten en samenwerkingen. Ook kun je zo je imago verbeteren en je reputatie versterken. East Side denkt graag met je mee om de meest effectieve en verrassende awardshow te ontwikkelen en te realiseren.
  • Congressen: een congres kan verschillende doelen hebben, zoals het informeren, inspireren, motiveren, netwerken of activeren van je doelgroep. Ook hier denkt East Side graag mee, zowel inhoudelijk, op het gebied van het programma met uitgebalanceerde eventflow als op productionele zaken (faciliteiten en logistiek)

 

Eventlocaties in Apeldoorn en omstreken

Eventbureau East Side heeft toegang tot de mooiste en meest bijzondere eventlocaties in Apeldoorn en omstreken. Of je nu kiest voor een historisch pand, een modern gebouw, een groene omgeving of een industriële setting, wij vinden de perfecte locatie voor jouw event. Enkele voorbeelden van locaties in Apeldoorn waar wij graag mee samenwerken zijn De Zwitsalhal, Paleis het Loo, Gebouw 055 en Congrescentrum Orpheus. 

Bovendien zijn onze connecties in de regio breed en diep en vinden we het uitdagend en leuk om ook te kijken naar een nieuwe of andere locaties die we geschikt maken voor jouw event.

Met de ligging nabij schitterende bos en heide en de veelheid aan leuke hotels en andere overnachtingsplekken kan East Side ook een meerdaags programma voor jouw event samenstellen.

Samenwerken met een netwerk van ervaren leveranciers uit de eventbranche

Jouw event verdient het beste. Zowel in het voor- en natraject als tijdens het event. Om je hierbij te helpen maken wij gebruik van ons brede en diepe netwerk in de regio Apeldoorn. Want lokaal werken is duurzaam en Apeldoorn heeft gerenommeerde partijen die al jarenlang meelopen in de evenementensector. Wij hebben als eventbureau zowel nationaal als internationaal samengewerkt met deze partijen en al vele events voorzien van de juiste materialen en middelen. Denk aan topkwaliteit (audiovisuele) techniek, heerlijke catering op maat, beveiliging en meer. East Side zorgt ervoor dat de krachten van ons netwerk gebundeld worden en biedt zo altijd het beste voor jouw evenement.

De regie van jouw event door eventbureau East Side

East Side helpt jou van begin tot eind bij het organiseren van je evenement. We baseren ons op de ideeën, wensen en eisen die jij doorgeeft. Ook het budget is hierbij van groot belang. Aan de hand van deze randvoorwaarden maken we een totaalplan met een op maat eventconcept en een gedetailleerde offerte zodat je precies ziet hoe jouw evenement in Apeldoorn in elkaar zit en wat er nodig is. Denk aan alles omtrent catering, techniek, materialen, sprekers, entertainment, fotografie, vergunningen en andere nodige zaken. 

Eventbureau East Side kan de totale regie van jouw event voeren. Zodat jij je handen vrij hebt tijdens het event en zelf onderdeel kunt zijn als gast. Maar als jij liever deeltrajecten in eigen hand houdt, bijvoorbeeld een uitnodigingstraject, kan dat natuurlijk ook. Met elkaar maken we dan duidelijke afspraken wie wat precies doet en hoe we de onderdelen goed op elkaar laten aansluiten. 

Prettig samenwerken is het allerbelangrijkste en samen gaan we voor het beste eindresultaat!