Live Communicatie & Events Live Communicatie & Events

Eventbureau Alkmaar

Organiseer je evenement professioneel met East Side als eventbureau vanuit Alkmaar. Alles wat je nodig hebt vind je bij ons: van catering tot materialen en van beveiliging tot vergunningen.

Voor elk budget
Creatief
Puntjes op de i
Netwerk van ervaren en frisse partners

East Side inschakelen als eventbureau vanuit Alkmaar

Sta jij op het punt om een evenement in Alkmaar te organiseren en is hulp daarbij van harte welkom? East Side staat voor je klaar. Wij gaan er voor zorgen dat jouw evenement precies op maat is. Dit doen we door het helemaal compleet te maken. Bij ons kun je terecht van elk onderdeel voor je congres, beurs, productpresentatie, jubileumfeest, personeelsfeest, bedrijfsopening en meer. Wij denken met je mee zodat het je event aan niks ontbreekt. Als eventbureau houdt East Side korte lijnen en bij vind je alles onder één dak. Ook van jouw event in Alkmaar een spetterende en onvergetelijke uitvoering maken?

Onze projecten

Wat East Side doet is divers en altijd net even anders. Van relatie evenementen tot campagne en merkactivatie. Een aantal van onze projecten zie je hieronder.

SHIMANO EUROPE

Eindejaarsevent

MIN. OCW - KANSENGELIJKHEID

Regiodagen Passend Onderwijs

Fotografie: Marleen Schlichting

Spoorwegmuseum

Strategisch advies eventkalender

Fotografie: Julièn Tweeboom

Gemeente Amsterdam

Inspiratiebijeenkomst

Neem contact op

This field is for validation purposes and should be left unchanged.
  • MARIELLE BEEK

    Woorden én daden voor het mooiste eindresultaat 06 531 56 300

Heb je een idee maar weet je niet precies wat je moet doen?

Dan zijn wij er voor jou. Wij kennen de weg van het idee naar een succesvol evenement. Deel jouw wensen, ideeën en plannen voor je event en wij vertalen dit naar de juiste oplossingen. Ook als je nog geen idee hebt hoe jouw evenement eruit moet komen te zien helpen wij je graag. Jij kunt gaan scoren met je evenement. Wanneer kan ons eventbureau Alkmaar aandoen om je daarbij te helpen?

Wat is het voordeel van East Side?

East Side gaat bij jouw event in Alkmaar als eventbureau zorgen dat alles in goede banen wordt geleid. Jij blijft altijd in control, maar je bent veel minder tijd kwijt aan het organiseren. De taken die daar bij horen nemen wij jou uit handen. Zo zorgen we desgewenst dat er een passende catering is en dat er materialen zijn zoals licht, geluid, rigging en meer. Ook regelen we sprekers als jij dat wilt en zorgen we dat je podium op een professionele manier wordt opgebouwd. Ook bij taken als het regelen van vergunningen, inschakelen van beveiliging en het zorg dragen voor extra faciliteiten als parkeerplekken kun je op ons rekenen. East Side zorgt dat jouw event van A tot Z helemaal geregeld is. Zo kun jij indruk maken op je gasten terwijl je ondertussen ruim tijd overhoudt voor je eigen business.

Ervaar de fullservice benadering in Alkmaar

Van begin tot eind meedenken en de beste service leveren. Daar draait het om bij East Side. Jij maakt je klaar voor je evenement in Alkmaar en ons eventbureau helpt je daarbij. Jij komt met het idee om een bepaald type evenement te organiseren, wij ondersteunen je wij de uitvoering. Dat begint al bij de tekentafel: aan de hand van jouw eisen en wensen stellen we een plan op met wat jij allemaal nodig hebt. De benodigde materialen, middelen en regelingen nemen wij op ons. Deze kunnen we op locatie leveren en installeren. Zo ben jij tot in de puntjes voorbereid op je event.

Een netwerk van gerenommeerde partijen

East Side maakt als eventbureau voor jouw event in Alkmaar gebruik van een professioneel netwerk bestaande uit gerenommeerde partijen. Al deze bedrijven hebben al jaren ervaring in de wereld van evenementen. Daarbij hebben zij gewerkt aan projecten van klein tot groot. Van knusse theaterzalen tot gigantische podia. Door met deze grote partijen samen te werken kunnen wij jou de allerbeste service bieden. Zo geniet jouw evenement door East Side de hoogste kwaliteit A-merken in materialen en service.

Alles onder één dak met East Side

Voor zowel jouzelf als voor jouw eventuele opdrachtgever scheelt het enorm om alles omtrent je evenement onder één dak te hebben. Geen tientallen verschillende losse lijntjes bij vele bedrijven. Geen mailtjes die door elkaar lopen waardoor je het overzicht verliest. Geen tijdrovende telefoontjes om achter de mailtje aan te bellen. East Side is jouw partner in projectmanagement. Wij zijn jouw aanspreekpunt. Wij hanteren korte lijnen waardoor jij snel en gericht de informatie krijgt die jij wilt. Alles voor jouw evenement in één overzicht scheelt tevens voor de boekhouding. Zo kom jij nooit voor onverwachte verrassingen te staan. Je weet altijd waar je aan toe bent. Laat jij East Side als eventbureau Alkmaar bezoeken om je te ondersteunen bij het evenement van je dromen?