Live Communicatie & Events Live Communicatie & Events
de ter plekke gekozen side kick uit het publiek heeft het woord

Congres organiseren Rotterdam

East Side staat je bij tijdens het organiseren van je congres in Rotterdam. Locatie, catering, sprekers, techniek, vergunning en nog veel meer: East Side neemt jouw taken uit handen.

het vink/goed teken
Voor elk budget
het vink/goed teken
Creatief
het vink/goed teken
Puntjes op de i
het vink/goed teken
Netwerk van ervaren en frisse partners
Een gezellifge borrel met zomerse vibes

Congres organiseren in Rotterdam

Wil je een congres organiseren in Rotterdam? East Side regelt alles voor jouw conferentie! Hierbij doen we een beroep op ons netwerk met gerenommeerde partners in de evenementenwereld. Zo weet u zeker dat u zowel qua service als qua resultaat niveau van de hoogste plank ontvangt. Heb je al een specifiek idee voor jouw te organiseren congres? Of heb je nog geen idee? East Side biedt jou passende ondersteuning, waarbij wij alles uit handen kunnen nemen. Van het regelen van de locatie tot en met het verzorgen van de communicatie voor de conferentie. Een congres organiseren in Rotterdam wordt zo wel heel makkelijk. Wat East Side voor jou kan doen? Lees snel verder.

Onze projecten

Wat East Side doet is divers en altijd net even anders. Van relatie evenementen tot campagne en merkactivatie. Een aantal van onze projecten zie je hieronder.

SHIMANO EUROPE

Eindejaarsevent

MIN. OCW - KANSENGELIJKHEID

Regiodagen Passend Onderwijs

Fotografie: Marleen Schlichting

Spoorwegmuseum

Strategisch advies eventkalender

Fotografie: Julièn Tweeboom

Gemeente Amsterdam

Inspiratiebijeenkomst

Neem contact op

This field is for validation purposes and should be left unchanged.
  • MARIELLE BEEK

    Woorden én daden voor het mooiste eindresultaat 06 531 56 300

Diensten van East Side

East Side biedt verschillende diensten aan en kan niet alleen jouw congres in Rotterdam organiseren. Je kunt ons namelijk ook inzetten voor een:

  • Beurs
  • Jubileumfeest
  • Productpresentatie
  • Bedrijfsopening
  • Personeelsfeest

 

Onze service reikt van begin tot eind. Van de eerste ideeën tot de laatste evaluaties. Wij leveren u het complete plaatje: van de techniek en vormgeving tot aan de belangrijke regelingen en communicatie rondom het congres. Dit geheel onder één dak.

Werkwijze bij een conferentie

Een succesvol congres in Rotterdam organiseren heeft tijd en goede voorbereiding nodig. East Side regelt eerst de basis, waarbij je kunt denken aan de locatie en catering. Ook als je artiesten of sprekers op jouw congres wenst, kunnen wij dit regelen. Dit geldt tevens voor de content, zoals video’s en flyers die je op je congres wilt tentoonstellen. De derde stap betreft het regelen van geluid, licht en rigging, oftewel de techniek. Dit is een onmisbare toevoeging. We zorgen dat jouw congres precies krijgt wat het nodig heeft op dit gebied. Ook special effects kunnen wij verzorgen. De vierde stap betreft het regelen van de vormgeving, zoals podiumbouw, het decor en watertoepassingen. Gedurende de vijfde stap worden belangrijke zaken geregeld. Denk aan het regelen van toiletgebouwen, de vergunningen en maatregelen tot geluidbeheersing. Zo bereidt u zich voor op een compleet geslaagd congres. Ten slotte verzorgen wij alle communicatie rond de conferentie. Denk aan interne communicatie om iedereen binnen het bedrijf op de hoogte te houden van het congres, maar ook aan externe communicatie richting bijvoorbeeld de pers. Je kunt namelijk ook nog naamsbekendheid genereren met je congres. We kunnen het congres desgewenst ook vastleggen op foto of video. Wil jij weten hoe wij je kunnen helpen met oplossingen op maat? Neem contact op met East Side, zodat wij ook jouw congres kunnen organiseren in Rotterdam.

Congres organiseren in Rotterdam? Neem contact op

Schakel jij East Side ook in om jouw congres te organiseren in Rotterdam? Neem dan nu contact met ons op en maak een afspraak. Wij helpen je graag verder. Je kunt ons bereiken via de telefoon (06-20254078) of via de mail (info@eastside.nl). Wij staan altijd voor je klaar om je vragen te beantwoorden. Vraag een vrijblijvende offerte aan om jouw leidinggevend of collega’s te overtuigen van hoe jullie congres er uit komt te zien. Jouw congres organiseren in Rotterdam wordt met behulp van East Side een groot succes!