Live Communicatie & Events Live Communicatie & Events

Congres in Haarlem organiseren?

Wil jij graag een congres in Haarlem organiseren? Schakel dan de hulp van East Side in. Catering, techniek, vergunning en meer. Samen met ons realiseer jij een geslaagd congres.

Voor elk budget
Creatief
Puntjes op de i
Netwerk van ervaren en frisse partners

Een professioneel congres in Haarlem

Heb jij in de planning staan om een congres in Haarlem te organiseren? Dan wil je vanzelfsprekend dat dit een geslaagd evenement gaat worden. East Side helpt je daarmee. Het maakt niet uit in welk stadium je je bevindt. Weet jij al welke locatie, techniek en andere elementen je wilt gebruiken? Of weet je überhaupt niet wat de opties zijn? In beide gevallen staan wij als projectmanagementpartner voor je klaar. We steunen je van a tot z in de organisatie van je congres in Haarlem. Samen stellen we een plan op waarin jouw wensen en eisen staan omtrent het evenement. Waar nodig vullen wij dit aan met onderdelen waar niet iedereen gelijk aan denkt. Zoals catering die is toegespitst op allergieën of (geloofs-)overtuigingen, vergunningen omtrent geluidsbeheersing en veiligheid of bijvoorbeeld extra overdekte fiets- en scooterstallingen. Samen met East Side bereid jij je congres in Haarlem tot in de puntjes voor.

Onze projecten

Wat East Side doet is divers en altijd net even anders. Van relatie evenementen tot campagne en merkactivatie. Een aantal van onze projecten zie je hieronder.

SHIMANO EUROPE

Eindejaarsevent

MIN. OCW - KANSENGELIJKHEID

Regiodagen Passend Onderwijs

Fotografie: Marleen Schlichting

Spoorwegmuseum

Strategisch advies eventkalender

Fotografie: Julièn Tweeboom

Gemeente Amsterdam

Inspiratiebijeenkomst

Neem contact op

This field is for validation purposes and should be left unchanged.
  • MARIELLE BEEK

    Woorden én daden voor het mooiste eindresultaat 06 531 56 300

Een congres met een verhaal

Een congres heeft vrijwel altijd een bepaald thema of een bepaalde boodschap. Als organiserende partij wil jij een bepaald verhaal vertellen. Of dit een informerend, een inspirerend, een motiverend of waarschuwend verhaal is bepaal je zelf. East Side helpt je om deze boodschap tijdens je congres kracht bij te zetten. Want het verhaal zit hem niet alleen in de woorden van de spreker. Het zit hem in de beleving. De bezoekers moeten proeven dat er een speciale sfeer in de lucht hangt.

Help hen hierin door bepaalde keuzes te maken op het gebied van onder andere techniek. Denk bijvoorbeeld aan het podium. Hoe wil je dat deze wordt vormgegeven? Moet deze uitgebreid aangekleed worden of ga je voor een statische uitstraling? En laat tevens de verlichting de revue passeren. Licht heeft enorm veel invloed op de beleving van de aanwezigen. Met bepaalde kleuren verander je de setting van je congres in Haarlem. Rood licht staat bijvoorbeeld voor gevaar of intimiteit. Blauw licht staat voor ontspanning en geel staat voor energie. Creëer de sfeer die het beste bij je event past.

Door goed na te denken over het verhaal dat je tijdens het congres wil overbrengen, kun je de juiste beslissingen maken voor wat betreft de benodigde techniek en materialen. East Side is hierbij jouw projectmanagementpartner. Desgewenst geven wij je passend advies.

Alle nodige informatie voor je congres in Haarlem onder één dak

Het organiseren van je congres in Haarlem kan veel tijd in beslag nemen en veel stress kosten als je dit zelf doet. Je zou dan tientallen verschillende bedrijven doorheen heel Nederland moeten contacteren om al het materiaal, de techniek, het personeel, de catering, de vergunningen en nog meer te regelen. Als je dit allemaal zelf regelt, is de kans groot dat al deze mails en telefoontjes door elkaar heen gaan lopen. Hierdoor verlies jij wellicht de controle. Daarbij heb je hier wellicht niet eens de tijd voor omdat je hiernaast tevens nog je standaard werkzaamheden moet verrichten.

East Side neemt al deze zorgen weg en biedt je de perfecte oplossing onder één dak. Zo sta je alleen met ons in contact en regelen wij de nodige zaken. We vinden het prettig om de lijntjes zo kort mogelijk te houden. Door dit persoonlijke contact weten we precies wat jij van ons verwacht en hoe jij het congres in Haarlem voor je ziet. Zo kunnen we jou zo optimaal mogelijk helpen. Daarnaast heb je alles omtrent het evenement overzichtelijk bij elkaar. Ideaal voor je eigen administratie. De ideeën, het opgestelde plan, de uitgewerkte planning en de kosten: alles in één duidelijk overzicht. Dit scheelt ook veel stress als jij het evenement moet organiseren in opdracht van je werkgever. Doordat je bij ons alles onder één dak hebt, kun je al deze gegevens duidelijk voorleggen aan hem of haar. Geen losse eindjes meer omdat je nog moet wachten op twee van de tien partijen, maar een helder en volledig plan met de kosten.

East Side biedt jou de best mogelijke kwaliteit

Als projectmanagementpartner snappen wij als geen ander dat jij wilt dat jouw congres in Haarlem het beste van het beste ontvangt. Het moet een evenement worden dat precies aansluit op de identiteit van jouw bedrijf. En als het even kan moet het een onvergetelijk evenement worden waar de gasten nog lang aan zullen terugdenken.

Om jou dit te kunnen bieden werken we samen met een breed netwerk. Hierin zitten gerenommeerde partijen die al jaren meelopen in de wereld van evenementen. Dit gaat van personeelsfeesten tot beurzen en van theatershows tot gigantische concerten in zowel binnen- als buitenland. Samen met ons professionele netwerk gaan we aan de slag om jouw congres de best mogelijke kwaliteit te bieden. Dit kun je merken in het gebruik van topmerken in audio, verlichting en andere techniek en aan flexibel personeel dat vakkundig geschoold is. East Side gaat zorgen dat jouw congres in Haarlem het beste van het beste krijgt.

Laat je evenement professioneel vastleggen

East Side biedt je tevens de mogelijkheid om je congres in Haarlem op een professionele manier te laten vastleggen. Dit kan zowel op video als op foto. Hiermee kun je op elk gewenst moment terugkijken op een geweldig evenement. Uiteraard zijn de beelden een mooie aanvulling voor het archief of voor hen die niet aanwezig konden zijn. Maar tevens kun je deze beelden perfect inzetten om mensen kennis te laten maken met je bedrijf of merk. Je zet hiermee een sfeerimpressie neer en je laat zien wie jij als bedrijf bent en waar je voor staat. Vaak zijn (potentiële) klanten op zoek naar een manier om een feeling te krijgen met een bedrijf. Zij willen weten of een bedrijf bij hen past qua werkwijze, stijl, uitstraling, professionaliteit, et cetera. Door aantrekkelijke beelden van een professioneel georganiseerd congres te laten zien op bijvoorbeeld sociale media of op je website, maak je de band met je (potentiële) klanten direct een stuk persoonlijker.

East Side is betrokken tot na het proces

Jouw congres in Haarlem moet een professioneel hoogtepunt worden. East Side gaat je hierbij helpen. Het maakt niet uit hoe jij invulling wil geven aan de geplande dag of aan het geplande weekend. Van begin tot eind ondersteunen wij jou in de organisatie. Van het eerste idee tot bij de laatste evaluatie. Altijd overzichtelijk, enthousiast en betrokken. Door persoonlijk betrokken te zijn leren we jou echt kennen en ontdekken we wat voor jou de drijfveren zijn om een onvergetelijk congres te organiseren. Je kunt altijd bij ons terecht voor een vraag of opmerking. Wij stellen alles in het werk om jouw congres in Haarlem tot een geslaagd evenement te brengen.