Live Communicatie & Events Live Communicatie & Events

Bedrijfsfeest in Utrecht organiseren?

Sta jij op het punt om een bedrijfsfeest in Utrecht te organiseren? Wij gaan jou helpen. East Side verzorgt desgewenst de techniek, catering, planning, vergunningen en veel meer.

Voor elk budget
Creatief
Puntjes op de i
Netwerk van ervaren en frisse partners

Jouw bedrijfsfeest in Utrecht organiseren?

Wil jij een bedrijfsfeest in Utrecht gaan organiseren? Dan moet dat vanzelfsprekend een topfeest worden. East Side gaat je daarbij helpen. Het maakt niet uit of je al een idee hebt hoe je het evenement wilt aanvliegen, of dat je dat nog niet weet. Wij kunnen met je meedenken. Samen stellen we een gedetailleerd plan op. Hierin nemen we alle zaken op die nodig zijn voor een spetterend bedrijfsfeest. Zo kunnen er ook onderdelen tussen zitten waar jij misschien nog niet aan hebt gedacht. Denk bijvoorbeeld aan het aanvragen van bepaalde vergunningen, het zorgen voor een optimale geluidsbeheersing, de veiligheid van de locatie afstemmen met de brandweer, catering voor mensen die vanuit allergieën of geloofsovertuiging bepaald voedsel niet mogen eten, enzovoorts. East Side verzorgt je evenement tot in de puntjes.

Onze projecten

Wat East Side doet is divers en altijd net even anders. Van relatie evenementen tot campagne en merkactivatie. Een aantal van onze projecten zie je hieronder.

SHIMANO EUROPE

Eindejaarsevent

MIN. OCW - KANSENGELIJKHEID

Regiodagen Passend Onderwijs

Fotografie: Marleen Schlichting

Spoorwegmuseum

Strategisch advies eventkalender

Fotografie: Julièn Tweeboom

Gemeente Amsterdam

Inspiratiebijeenkomst

Neem contact op

This field is for validation purposes and should be left unchanged.
  • MARIELLE BEEK

    Woorden én daden voor het mooiste eindresultaat 06 531 56 300