Live Communicatie & Events Live Communicatie & Events
de ter plekke gekozen side kick uit het publiek heeft het woord

Zakelijk evenement organiseren

Wil jij een zakelijk evenement organiseren? East Side helpt je daarbij. Wij nemen je de zorgen hiervoor uit handen. Catering, planning, locatie, vergunningen en meer: East Side regelt het.

het vink/goed teken
Voor elk budget
het vink/goed teken
Creatief
het vink/goed teken
Puntjes op de i
het vink/goed teken
Netwerk van ervaren en frisse partners
Een gezellifge borrel met zomerse vibes

Een zakelijk evenement organiseren om met je bedrijf mee te scoren

Een zakelijk evenement organiseer jij vanuit je bedrijf. Het is dus belangrijk dat deze op en top geregeld is. Hoe mensen jouw zakelijke evenement zien, zo zien ze jouw bedrijf. Samen met East Side bereid jij je optimaal voor. Of je nou al een plan hebt voor het evenement, of nog geen idee hebt welke mogelijkheden er zijn. Wij helpen je verder. In overleg stellen we een plan op dat we vervolgens als blauwdruk zien voor de uitvoering. Wij zullen zorg dragen voor dingen waar jij wellicht nog niet aan hebt gedacht. Catering voor mensen met allergieën of geloofsovertuigingen, podiumbouw, sprekers, techniek, vergunningen, geluidsbeheersing en vele andere zaken. Als je met ons in zee gaat kun jij er van op aan dat jouw zakelijke evenement een groot succes wordt.

Onze projecten

Wat East Side doet is divers en altijd net even anders. Van relatie evenementen tot campagne en merkactivatie. Een aantal van onze projecten zie je hieronder.

SHIMANO EUROPE

Eindejaarsevent

MIN. OCW - KANSENGELIJKHEID

Regiodagen Passend Onderwijs

Fotografie: Marleen Schlichting

Spoorwegmuseum

Strategisch advies eventkalender

Fotografie: Julièn Tweeboom

Gemeente Amsterdam

Inspiratiebijeenkomst

Neem contact op

This field is for validation purposes and should be left unchanged.
  • MARIELLE BEEK

    Woorden én daden voor het mooiste eindresultaat 06 531 56 300

Verschillende soorten zakelijke evenementen

Er zijn tal van zakelijke evenementen die jij kunt gaan organiseren. Ze hebben allemaal een andere insteek. Zo is er het congres, waarbij sprekers hun verhaal, mening, standpunt of interessant nieuws over een bepaald onderwerp delen. Ook kun je kiezen voor een beurs, waarbij partijen door middel van beursstands hun producten of diensten kunnen aanbieden. En wat dacht je van een productpresentatie? Ideaal als jouw bedrijf een nieuw product of nieuwe dienst publiekelijk wil lanceren. Misschien is jouw business wel verhuisd en wil je de opening van je nieuwe locatie feestelijk vieren met een bedrijfsopening. Of bestaat jouw bedrijf een x-aantal jaar en wil je dit vieren met een jubileumfeest? En vergeet ook zeker het terugkerende personeelsfeest niet: het ideale evenement om met je collega’s en/of werkgever(s)/-nemer(s) over andere zaken te praten dan over werk. Zoals je leest is er keuze zat. East Side wil je graag helpen bij het organiseren van jouw zakelijke evenement. Wij ondersteunen je hierbij van A tot Z.

East Side is de projectmanagementpartner bij jouw zakelijke evenement

East Side zorgt dat alle zaken omtrent jouw zakelijk evenement onder één dak in te zien zijn. Je bespaart je hiermee een hoop stress en tijd. Zo hoef jij niet vele verschillende bedrijven aan te schrijven voor jouw vraag naar evenemententechniek, catering, vergunningen of andere zaken. Zou je dit wel doen, dan zou de constante stroom van mailtjes en telefoontjes chaotisch door elkaar kunnen lopen waardoor jij het overzicht verliest. Nu hoef je je daar geen zorgen over te maken. East Side regelt de zaken omtrent jouw zakelijke evenement. Zelf houden we de lijntjes kort, zodat je altijd bij ons terecht kunt voor vragen. We werken vanzelfsprekend uitsluitend met jouw goedkeuring op het opgestelde plan.

De beste kwaliteit voor jouw zakelijke evenement

We gaan ervoor zorgen dat het zakelijke evenement dat jij wilt organiseren voorzien wordt van hoge kwaliteit service, techniek en uitvoering. East Side werkt hiervoor samen met een netwerk van gerenommeerde partijen uit de evenementensector. Deze hebben al vele evenementen geholpen met hun organisatie, van kleine knusse uitvoeringen tot evenementen van gigantische proporties. Door met deze partijen samen te werken kunnen we jou het beste van het beste geven. Zowel in techniek als in service. We bereiden jouw zakelijke evenement professioneel voor zodat jij zeker weet dat je kunt gaan schitteren als het begonnen is. We kunnen er ook nog voor zorgen dat jouw event wordt vastgelegd op beeld. Zo kun je later de foto’s of video’s van jouw zakelijke evenement binnen je bedrijf of op social media verspreiden. Wat je ook kiest en hoe ver je ook bent in het proces van organiseren: East Side helpt je met het organiseren van je zakelijke evenement.