Live Communicatie & Events Live Communicatie & Events

ATHLON

Personeelsfeest

Een 100-jarig jubileum laat je niet onopgemerkt voorbij gaan. In de door ons ontwikkelde eventjaarkalender voor Athlon was het personeelsfeest voor alle Europese medewerkers de afronding van een mooi jubeljaar.

Daar waar de Werkspoorkathedraal in Utrecht overdag nog diende als locatie voor het Mobiliteitscongres, transformeerden we de locatie in bijzonder korte tijd om tot een indrukwekkende feestsetting.

Na de inhoudelijk sterke middag, waren goede muziek, heerlijk eten en drinken, dansen en bijpraten de basis ingrediënten voor een geslaagd feest. Om het echt memorabel en onderscheidend te maken, zorgden we voor diverse verrassende en laagdrempelige elementen. Een bijzondere shuttle service naar de entree, een landenvlaggen-parade, de door ons ontwikkelde We Love Athlon quiz, led-armbandjes, een indoor botsautobaan en nog veel meer. Stuk voor stuk succesnummers met alleen maar blije gezichten als resultaat. En toen het wereldberoemde DJ-duo Ryan Marciano & Sunnery James de verrassings-act bleek te zijn, ging het dak er helemaal af!

Folkert Ruiter, VP Marketing Athlon concludeerde later: “East Side heeft met een top team een top performance neer gezet. Een dikke 10 met een griffel!”.

Relatie

Athlon Car Lease

DOEL

100 jaar jubileum vieren

INVULLING

Personeelsfeest

Thema

We Love Athlon

Doelgroep

Medewerkers Athlon Europa, ruim 1.000 personen

Vergelijkbare Projecten

REMIA

Jubileumfeest

ATHLON – DAIMLER BENZ

Townhall meeting

RABOBANK NEDERLAND

Personeelsevent