Live Communicatie & Events Live Communicatie & Events

SHIMANO EUROPE

Openingsevenement

Openingsact die de zintuigen prikkelt

Voor het openingsevenement van het Experience Center van onze vaste klant Shimano, namen we de gasten in een vogelvlucht mee door de wereld van de Japanse producent. In het Experience Center kunnen bezoekers de passie voor fietsen, vissen en roeien delen tijdens een bijzondere, zintuiglijke ervaring. In iedere hoek worden de zintuigen geprikkeld en hier hebben we met het openingsevent op ingespeeld.

Nadat de gasten een welkomstdrankje hadden ontvangen, stak er een licht briesje op in de ruimte en zagen de gasten dat ze met hun voeten in de wolken staan. Er klonk muziek en de aandacht werd naar een groot scherm getrokken. Hierop zagen we een roofvogel die ons meenam in zijn vlucht van Shimano’s hoofdkantoor in Japan naar het Experience Center in Valkenburg. Nadat het beeld op het scherm vervaagde, vloog er een echte roofvogel over de hoofden van de gasten de ruimte binnen om met de sleutel op het podium te landen. Het Experience Center is officieel geopend!

Door te kiezen voor een openingsact die meerdere zintuigen prikkelt en gasten te verrassen, zorg je voor een memorabel moment. De boodschap van het merk en de band tussen Japans en Nederland wordt benadrukt op een manier die direct het ijs breekt en zorgt voor een feestelijke sfeer.

Relatie

Shimano Europe

DOEL

Feestelijke opening die de boodschap van het merk uitdraagt en versterkt

INVULLING

Prikkelen van alle zintuigen, verrassende openingsact

Thema

In een vogelvlucht van Japan naar Nederland

Doelgroep

Relaties en partners, 200 gasten

Recente Projecten

SHIMANO EUROPE

Eindejaarsevent

MIN. OCW - KANSENGELIJKHEID

Regiodagen Passend Onderwijs

Fotografie: Marleen Schlichting

Spoorwegmuseum

Strategisch advies eventkalender