Live Communicatie & Events Live Communicatie & Events

ICBC

VIP-opening hoofdkantoor

De Industrial and Commercial Bank of China (ICBC) opent haar eerste kantoor in Nederland in het museumkwartier in Amsterdam. Gemeten op beurswaarde is ICBC de grootste bank ter wereld. Ze volgen en bedienen hun klanten, doorgaans grote Chinese industriële bedrijven met potentiële wereldwijde expansie. Wij kregen van onze Chinese opdrachtgever de bijzondere eer om dit unieke event te verzorgen.

Het openingsevent was gesplitst in twee delen. We startten met een officieel ‘signature moment’  in het bekende Okura hotel in Amsterdam. De toenmalige burgemeester van Amsterdam, Eberhard van der Laan, gaf de board van ICBC een warm welkom in zijn stad.

Na het diner vertrok de officiële delegatie naar het Van Gogh Museum, waar het relatie-event met diverse VIP gasten plaats vond. Een openingsceremonie met speeches, rondleidingen door het museum en natuurlijk luxe hapjes en drankjes waren de ingrediënten voor een succesvolle en feestelijke start van ICBC in Nederland.

East Side was verantwoordelijk voor de ontwikkeling va het evenementen programma, het verwelkomen van de VIP gasten inclusief het transport tussen de locaties, en de complete productie van het openingsevent.

Relatie

ICBC

DOEL

Imago vestigen & loyaliteit vergroten

INVULLING

Openingsceremonie en -event

Thema

ICBC meets Holland

Doelgroep

VIP-relaties ICBC, 250 personen

Vergelijkbare Projecten

SHIMANO EUROPE

Openingsevenement

NUTRICIA EARLY LIFE NUTRITION

3 openingevents

Fotografie: Paul Raats

SHIMANO EUROPE

Opening nieuw hoofdkantoor