Live Communicatie & Events Live Communicatie & Events

SPAARNELANDEN

Open dag festival

Onlangs zette Spaarnelanden haar deuren open. In opdracht van de gemeenten Haarlem en Zandvoort zorgt dit onderhoudsbedrijf voor een prettig leefbare en goed bereikbare openbare ruimte. Inwoners van deze gemeenten hebben dus, direct of indirect, met Spaarnelanden te maken. Maar weten zij wat Spaarnelanden precies doet en voor hen kan betekenen?

Voor de invulling en organisatie van hun allereerste Open Dag riep Spaarnelanden onze hulp in. Samen met hen bedachten we een festivalconcept waarin de business units Afval en Grondstof, Beheer Openbare Ruimte, Mobiliteit Service, Parkeerservice en Reiniging inhoudelijk geactiveerd werden op het eigen bedrijfsterrein. Met onder meer het Ren je Rot-afvalscheidingsspel, de parkeergarage- en fietsenstalling-test en zelf straatnaamborden maken. Dat alles natuurlijk gehost door de eigen medewerkers van Spaarnelanden.

Het werd in alle opzichten een zonnige dag. De veelzijdigheid van het bedrijf verraste de vele bezoekers. Evenals de manier waarop Spaarnelanden het ‘kijkje in haar keuken’ presenteerde. De positieve reacties, ook op social media, geven een boost aan de organisatie, intern én extern.

Kijk de aftermovie!

Relatie

Spaarnelanden

DOEL

Naamsbekendheid en dienstverlening onder de aandacht brengen

INVULLING

Open dag festival

Doelgroep

Klanten, medewerkers en hun familie, 600 personen

Vergelijkbare Projecten

VMI

Jubileum event

TEVA

Open dag

NUTRICIA EARLY LIFE NUTRITION

3 openingevents