Live Communicatie & Events Live Communicatie & Events

QUINT WELLINGTON REDWOOD

Themafeest Kerst

Om de trots en saamhorigheid te vergroten, maar vooral ook omdat de medewerkers  uitkijken naar een moment om elkaar weer live te treffen, sluit Quint Wellinton Redwood elk jaar feestelijk af met een kerstevent.

De wens om de avond persoonlijk, spannend en verrassend te maken hebben we uitgewerkt in een concept waarin de sfeer van Venetiaans carnaval centraal staat. Niet zomaar een thema, maar bepalend voor de vibe van de avond. Want een Bal Masqué zorgt voor gelijke verhoudingen, prikkelt de zintuigen en laat je op een andere manier de avond én het gezelschap ervaren.

Met Slot Zeist als markante locatie passend bij de sfeer van mysterie en uitdaging, beleefden we een goed gedoseerde avond met balans tussen intiem en uitbundig. Ballroomdansers die zich onder de gasten mengden, openden de avond. Na een intiem diner begeleidde een klassiek ensemble de gasten richting feestzaal. Op de trap zongen zij ‘het proostduet’ Libiamo van Giuseppe Verdi. Dezelfde zanger opent vervolgens ook het feest maar dan met ‘Disco Inferno’. De maskers mogen af en er mag gedanst worden. En dat gebeurde tot in de vroege uurtjes…

Relatie

Quint Wellington Redwood

DOEL

Trots en saamhorigheid vergroten

INVULLING

Kerstfeest met sit down dinner

Thema

Bal Masqué

Doelgroep

Medewerkers Quint, 90 personen

Vergelijkbare Projecten

ATHLON

Personeelsfeest

SUPERYACHT COMPANY

Relatie-event

REMIA

Jubileumfeest