Live Communicatie & Events Live Communicatie & Events

BISSELL

Distributeursevent

BISSELL is een groot merk in Amerika als het gaat om schoonmaak oplossingen voor consumenten. Op andere continenten is BISSELL ook klaar om de markt (verder) te veroveren. Ze vroegen East Side’s hulp bij de doorvertaling van hun nieuwe campagne ‘Life happens’ naar een  distributeursevent. Van creatief concept tot en met productie, ook het vormgeven, inrichten en bouwen van de demo rooms en product displays waren onze verantwoordelijkheid.

We brachten de pay off tot leven met een opening on stage met een live scene uit het dagelijks leven van een gezin: met kinderen, huisdieren en kleine ongelukjes die daar bij komen kijken. Na een terugblik én blik op toekomstige ontwikkelingen door het management van BISSELL, doorliepen de gasten in kleinere groepjes de break out sessies. In praktische en informatie demo rooms en een marketing activation room werd de customer journey aan de hand van enscenering met acteurs doorgenomen.

Na een korte break in het hotel brachten we de gasten ’s avonds naar Humboldt Box. Met fantastisch uitzicht op Lustgarten en de Berliner Dom werd de dag met een diner en feest in informele setting afgesloten.

De reacties van de klant na het event waren lovend: “It was a great event! Thanks for all the support!”, aldus Bart Vos, Managing Director. En Nastasja Tennhardt, International Marketing Communication Lead, voegde daar nog aan toe: “It turned out so well after lots of hard work, dedication and passion put into it! Very proud of the results we achieved!”.

De gasten beoordeelden het event achteraf met maar liefst een 9. De lat ligt dus hoog voor volgend jaar!

Relatie

BISSELL

DOEL

Updaten en betrekken distributeurs bij ontwikkelingen en nieuwste producten BISSELL

INVULLING

Distributeursevent met overdag inhoudelijk programma, ‘s avonds diner en feest

Thema

Life Happens

Doelgroep

Distributeurs uit Europa & Azië, 85 gasten

Vergelijkbare Projecten

Trouw Nutrition

Internationaal congres

ATHLON

Congres

Fotografie: Belinda Dokter

ProRail

Relatiebijeenkomst