Live Communicatie & Events Live Communicatie & Events

Greater Event i.o.v. Sunhope Group

Dagelijkse dinnershow (9 dagen)

Greater Event, een evenementenbureau uit Taiwan, verzorgde in opdracht van Sunhope Group een incentive reis naar Nederland. De 3.600 best presterende werknemers van de Chinese schoonheids- en gezondheidsproducent werden beloond met een tripje langs allerlei bekende Hollandse bezienswaardigheden.

East Side werd gevraagd om een dinnershow te organiseren die negen keer herhaald werd om alle gasten ontvangen. We hielpen mee vanaf het concept tot de productie. Het werd een kleurrijke avond, een echt showdiner met een optreden van de Nederlandse zanger Martin Hurkens (in eigen land vrij onbekend, maar wereldberoemd in China). Ook konden de gasten tijdens het eten genieten van shows van LED poi dansers, carnaval dansers en cheerleaders.

Om een Nederlandse stempel op het event te drukken, waren buiten in de tuin typisch Hollandse tafereeltjes te vinden. Denk hierbij aan (bak)fietsen met tulpen en gekleurde windmolentjes. Iedereen kon met de ‘Dutch girls’ op klompen op de foto voor een aandenken dat mee terug naar China ging.

DOEL

De best presterende werknemers belonen

INVULLING

Dagelijkse dinnershow (9 dagen)

Thema

Kingdom Party

Doelgroep

Werknemers van Sunhope, 400 per dag (3.600 in totaal)

Vergelijkbare Projecten

REMIA

Jubileumfeest

SUPERYACHT COMPANY

Relatie-event

QUINT WELLINGTON REDWOOD

Themafeest Kerst