Live Communicatie & Events Live Communicatie & Events

NUTRICIA

Online meetingpoint

Nutricia Advanced Medical Nutrition ondersteunt een groot aantal wetenschappelijke congressen per jaar. Hier presenteren wereldberoemde wetenschappers aan een select aantal professionals in de gezondheidszorg de nieuwste inzichten op het gebied van medische voeding. Carillon AV ontwikkelde samen met East Side een online based tool waar de sprekers én hun prestentatieslides op overzichtelijke wijze zijn terug te vinden en die dient als digitaal meetingpoint.

De professionele bezoeker kan op het online platform kiezen uit verschillende presentaties binnen een interessegebied en zich abonneren op de nieuwste symposia. Nutricia krijgt hiermee tevens inzicht in de interesse van hun bezoekers.

Dit interactieve communicatieplatform voorziet in de behoefte van kwalitatieve kennisoverdracht. Hier kan men de sprekers en de door hen gepresenteerde presentatieslides in hoge resolutie volgen. Presentatie en slides lopen synchroon; bovendien kan men gemakkelijk even ‘terugspoelen’.

Deze korte video, naar aanleiding van een congres van Nutricia Advanced Medical Nutrition, illustreert de mogelijkheden.

Heeft u een interessant congres of meeting waarvan u de inhoud online wilt delen? Maak dan gebruik van ons online meeting point! Bel gerust voor vrijblijvende informatie.

Relatie

Nutricia

DOEL

Bereik van een congres vergroten

INVULLING

Online meetingpoint

Doelgroep

Online congresbezoekers

Vergelijkbare Projecten

NUTRICIA EARLY LIFE NUTRITION

3 openingevents

NUTRICIA EARLY LIFE NUTRITION

Visitor experience

SHIMANO EUROPE

Eindejaarsevent