Live Communicatie & Events Live Communicatie & Events

Nieuws

De ‘HoloLens Test’

18 augustus 2017

Op de hoogte zijn van de laatste technologische ontwikkelingen vinden wij belangrijk. In onze dienstverlening staan weliswaar mensen en live ontmoeting centraal, maar technologie kan zeker van toegevoegde waarde zijn.

Met regelmaat testen we dus zelf de mogelijkheden, want persoonlijke ervaringen helpen in onze beeldvorming en bij conceptontwikkeling.

Onlangs was de Microsoft Hololens aan de beurt. Een bril die virtuele animaties toevoegt aan de werkelijkheid, oftwel augmented reality (AR).

Onze mening? De animaties zijn indrukwekkend echt. Je kunt er omheen lopen en zaken met je ogen en vingers activeren. Daar waar je met VR-brillen (Virtual Reality) afgesloten en ‘in je eigen wereld’ bent, is de Hololens al wat vrijer en opener. Een belangrijk element als we het inzetten op live events. Want daar is interactie met elkaar nu juist het meest impactvolle, en vaak ook het leukste, element!

De content voor de Hololens kan op maat gemaakt worden. Voor bijvoorbeeld een productlancering of het tonen van een nieuw nog te bouwen kantoor. De ontwikkeling van op maat gemaakte content is momenteel nog wel aan de prijs. Inzetten met bestaande applicaties is voor nu dus de makkelijkste en betaalbare oplossing. Er bestaan tal van interactieve games die gegarandeerd een trekker op je event zijn.

Kortom: een technologische ontwikkeling die we op de voet blijven volgen!

Wil je de HoloLens huren om in te zetten op jouw event? Neem contact met ons op!

Recent Nieuws

Night of Live #CODEROOD

25 augustus 2020

Slimmer, beter, duurzamer

24 juli 2020

Onlive events zijn als... naar bed gaan met de foto van je geliefde

15 juni 2020