Live Communicatie & Events Live Communicatie & Events
de ter plekke gekozen side kick uit het publiek heeft het woord

Jubileumfeest organiseren in Utrecht

East Side helpt met het organiseren van je jubileumfeest in Utrecht. Van techniek tot catering en van artiesten tot vergunningen: wij ondersteunen je.

het vink/goed teken
Voor elk budget
het vink/goed teken
Creatief
het vink/goed teken
Puntjes op de i
het vink/goed teken
Netwerk van ervaren en frisse partners
Een gezellifge borrel met zomerse vibes

Een succesvol jubileumfeest in Utrecht organiseren met East Side

Wanneer je binnen je bedrijf iets te vieren hebt mag je een jubileumfeest organiseren. En dat moet een geslaagd evenement worden. East Side gaat je daarbij helpen. Heb jij al in gedachten hoe je het wilt organiseren? Of weet je nog totaal niet wat de mogelijkheden zijn en heb je nog niks bedacht? In beide gevallen staat East Side klaar om je te helpen. Als projectmanagementpartner gaan wij zorgen dat jullie straks van een spetterend jubileumfeest kunnen genieten. We denken met je mee als je dat wilt. Wij zorgen ervoor dat jij de beste techniek en de passendste catering krijgt. Maar natuurlijk helpen wij je ook bij andere zaken zoals het podium, het evenementpersoneel, vergunningen en nog veel meer. East Side neemt jou deze zorgen uit handen.

Onze projecten

Wat East Side doet is divers en altijd net even anders. Van relatie evenementen tot campagne en merkactivatie. Een aantal van onze projecten zie je hieronder.

SHIMANO EUROPE

Eindejaarsevent

MIN. OCW - KANSENGELIJKHEID

Regiodagen Passend Onderwijs

Fotografie: Marleen Schlichting

Spoorwegmuseum

Strategisch advies eventkalender

Fotografie: Julièn Tweeboom

Gemeente Amsterdam

Inspiratiebijeenkomst

Neem contact op

This field is for validation purposes and should be left unchanged.
  • MARIELLE BEEK

    Woorden én daden voor het mooiste eindresultaat 06 531 56 300

Heb je geen idee hoe je verder moet?

Jij wil graag een jubileumfeest in Utrecht organiseren. Daar gaan we je bij helpen. Het maakt niet uit als je nu nog geen idee hebt wat je moet doen. Samen kijken we naar waar in het proces je nu bent en welke stappen we gaan nemen. We maken een concreet plan, dat de professionele basis is voor de uitvoering van je evenement. We denken hierbij aan zaken waar jij wellicht nog niet aan hebt gedacht. Installatie van verlichting, audio of rigging, het verzorgen van de podiumopbouw en het decor: noem maar op. Uiteraard denken we ook aan het regelen van vergunningen en geluidsbeheersing, beveiligers, mogelijkheden voor extra parkeerplaatsen en nog meer. Zo bereiden we jouw jubileumfeest tot in puntjes voor.

Bij East Side heb je alles onder één dak

Als je samenwerkt met ons heb jij alles omtrent de organisatie van je jubileumfeest in Utrecht onder één dak. Dit is wel zo overzichtelijk. Je bespaart hiermee veel stress en tijd. Je hoeft namelijk niet meer tientallen verschillende bedrijven apart te benaderen voor zaken als techniek, catering of personeel. Geen onoverzichtelijke stroom van mailtjes of vele tijdrovende telefoongesprekken. In plaats is East Side de partij waarbij jij altijd terecht kunt. We houden de lijntjes kort en vinden persoonlijk contact belangrijk. We geven je altijd een heldere uitleg van de stand van zaken. Ideaal als jij het plan voor het jubileumfeest (inclusief de motivatie voor de opzet, de uitvoering en de kosten) moet presenteren aan je leidinggevende. We baseren onze keuzes op het door jouw goedgekeurde plan.

Alleen het beste voor jouw jubileumfeest in Utrecht

Als het gaat om kwaliteit wil jij voor je jubileumfeest in Utrecht uiteraard alleen het neusje van de zalm. Zowel in materiaal als in uitwerking en service. Dat snappen wij. Daarom maken wij gebruik van een professioneel netwerk aan gerenommeerde partijen in de evenementenbranche. Zij leveren aan evenementen van knusse samenstelling tot gigantische proporties. Hierbij blijft East Side het middelpunt in de communicatie. Wij zorgen ervoor dat alle zaken omtrent jouw evenement professioneel geregeld worden. Als je dat wilt kunnen wij ook zorgen dat jouw jubileumfeest wordt vastgelegd op beeld. Dit kan zowel op foto als op video. Op deze manier maak jij herinneringen voor dit speciale evenement. Je kunt het beeldmateriaal ook perfect gebruiken bij het intern of extern communiceren. Zo kun je binnen je bedrijf iedereen de beelden sturen (ook zij die verhinderd waren), en kun je ze extern gebruiken om op sociale media of internet te plaatsen. Een ideale win-winsituatie.