Live Communicatie & Events Live Communicatie & Events
de ter plekke gekozen side kick uit het publiek heeft het woord

Eventbureau Utrecht

East Side helpt jou als eventbureau om je event in Utrecht professioneel te organiseren.

het vink/goed teken
Voor elk budget
het vink/goed teken
Creatief
het vink/goed teken
Puntjes op de i
het vink/goed teken
Netwerk van ervaren en frisse partners
Een gezellifge borrel met zomerse vibes

East Side zal als eventbureau Utrecht bezoeken om je te helpen

Wanneer jij een zakelijk evenement organiseert in Utrecht kan een eventbureau jou helpen. Als projectmanagementpartner zal East Side jou tijdens het hele proces bijstaan. Weet jij al hoe jouw evenement eruit komt te zien en welke factoren daar allemaal bij komen kijken? Welke sprekers regel jij bijvoorbeeld voor je congres? En hoe ziet de verlichting van jouw stand op de beurs eruit? Wij focussen ons voornamelijk op de zakelijke evenementen. Hierbij is het belangrijk dat jouw merk of business goed uit de verf komt. Wij kunnen jou als meer dan een eventbureau zijnde in Utrecht zeker weten helpen.

Onze projecten

Wat East Side doet is divers en altijd net even anders. Van relatie evenementen tot campagne en merkactivatie. Een aantal van onze projecten zie je hieronder.

SHIMANO EUROPE

Eindejaarsevent

MIN. OCW - KANSENGELIJKHEID

Regiodagen Passend Onderwijs

Fotografie: Marleen Schlichting

Spoorwegmuseum

Strategisch advies eventkalender

Fotografie: Julièn Tweeboom

Gemeente Amsterdam

Inspiratiebijeenkomst

Neem contact op

This field is for validation purposes and should be left unchanged.
  • MARIELLE BEEK

    Woorden én daden voor het mooiste eindresultaat 06 531 56 300

De voordelen van een eventbureau in Utrecht

Een zakelijk evenement vergt veel voorbereiding, een gedegen uitvoering en een professionele evaluatie. Het is dus zaak dat je alles omtrent jouw productpresentatie, bedrijfsopening, personeelsfeest, beurs, congres of andere vorm van evenement goed voor elkaar hebt. Je kunt daarbij een beroep doen op professionele partij. Laat het eventbureau Utrecht bezoeken om een idee te krijgen van wat jij precies voor je ziet. Belangrijk is dat je de bezoeker van het evenement hoog op je prioriteitenlijst hebt staan. Je moet hen overtuigen dat jouw business het waard is om mee in zee te gaan. Zie jouw zakelijke evenement daarom als het visitekaartje voor jouw bedrijf.

Een fullservice eventbureau helpt jou in Utrecht van begin tot eind

Kies je voor East Side als fullservice bureau voor je event in Utrecht, dan ben je verzekerd van een professionele aanpak die van A tot Z geldt. Het is hierbij verstandig dat je van tevoren je eigen ideeën en opvatting kenbaar maakt. Samen komen we dan tot een plan dat aan al jouw doelstellingen zal voldoen. Je geeft het werk omtrent het organiseren van je zakelijke evenement uit handen, maar je verliest absoluut niet de controle. Jij bepaalt hoe je evenement eruit ziet, welke sprekers er komen, of er muziek gedraaid wordt, welke kleur de verlichting heeft en nog veel meer. East Side zorgt ervoor dat de benodigde materialen en personen beschikbaar gesteld worden op het juiste moment. We helpen je herinneren aan dingen waar niet altijd iedereen direct aan denkt. Het regelen van tijdelijke fietsenstallingen, parkeerplaatsen, beveiligingsmaatregelen of andere zaken kunnen soms de doorslag geven of een event wel of niet mag plaatsvinden.

Een breed netwerk zorgt voor gegarandeerde kwaliteit

Een van de sterke punten van East Side is het netwerk waarin wij zitten. We hebben een samenwerking opgebouwd met verschillende partijen die grote namen zijn in de wereld van evenementen. Zowel nationaal als internationaal hebben zij op vele events belangrijke onderdelen mogen verzorgen. Dit gaat van klein en plaatselijk event tot een immens groot evenement voor wereldwijd bekende artiesten, bands, dj’s en meer. Wij weten dat jij voor jouw evenement in Utrecht alleen het beste van het beste wilt ontvangen. Speciaal daarom werken wij samen met deze partners. Zo weet jij zeker dat je altijd A-klasse materialen krijgt, professioneel personeel op je event hebt rondlopen en dat alles tot in de puntjes is voorbereid.

Laat ons eventbureau Utrecht aandoen als alles-in-één partner

Waar je bij andere partijen wellicht slechts één onderdeel van een evenement kunt regelen, is East Side de partij waarbij alles onder één dak geregeld wordt. Als jij van je opdrachtgever het zakelijke evenement voor jullie bedrijf moet regelen, is het wel zo fijn als je alles overzichtelijk kunt houden. Waar je anders tientallen losse mails naar vele verschillende bedrijven zou moeten sturen, regelen wij nu alle deze dingen voor jou. Van A tot Z: de gehele organisatie voor jouw evenement onder één dak. Dit scheelt je stress en veel tijd. Zorg dat East Side als eventbureau Utrecht zal aandoen om jou te helpen in de organisatie van je zakelijke event.