Live Communicatie & Events Live Communicatie & Events
de ter plekke gekozen side kick uit het publiek heeft het woord

Eventbureau Rotterdam

Schakel East Side in als eventbureau voor jouw evenement in Rotterdam. We verzorgen een complete organisatie: van catering en techniek tot entertainment, vergunningen en meer.

het vink/goed teken
Voor elk budget
het vink/goed teken
Creatief
het vink/goed teken
Puntjes op de i
het vink/goed teken
Netwerk van ervaren en frisse partners
Een gezellifge borrel met zomerse vibes

Schakel in Rotterdam eventbureau East Side in

Sta jij op het punt om in Rotterdam een event te organiseren en is wat hulp daarbij geen overbodige luxe? Of je nou een beurs, een personeelsfeest, een bedrijfsopening, een congres, een productpresentatie, een jubileumfeest of een ander evenement wilt organiseren. East Side helpt jou met het realiseren van het event van je dromen. Daarbij nemen wij alle taken omtrent het organiseren uit jouw handen. Zo kun jij je focussen op andere dingen. Wanneer kan ons eventbureau Rotterdam aandoen om het proces in gang te zetten?

Onze projecten

Wat East Side doet is divers en altijd net even anders. Van relatie evenementen tot campagne en merkactivatie. Een aantal van onze projecten zie je hieronder.

SHIMANO EUROPE

Eindejaarsevent

MIN. OCW - KANSENGELIJKHEID

Regiodagen Passend Onderwijs

Fotografie: Marleen Schlichting

Spoorwegmuseum

Strategisch advies eventkalender

Fotografie: Julièn Tweeboom

Gemeente Amsterdam

Inspiratiebijeenkomst

Neem contact op

This field is for validation purposes and should be left unchanged.
  • MARIELLE BEEK

    Woorden én daden voor het mooiste eindresultaat 06 531 56 300

Zelf geen tijd, kennis of inspiratie om een event te organiseren?

Het kan zijn dat jij wel een idee hebt wat je wilt gaan doen, maar dat je niet weet hoe je dat moet bewerkstelligen. Of wellicht heb jij überhaupt nog geen benul van alle mogelijkheden die er voor jouw evenement zijn. Zelfs kan het zo zijn dat je precies in gedachten hebt wat je wilt doen maar dat je geen tijd hebt om het evenement te organiseren. In alle gevallen helpen wij jou verder. East Side is er voor jou. De route van idee naar professionele uitwerking is ons bekend. In welke fase van het proces jij ook zit: wij kunnen je helpen in de organisatie van je evenement. Wij zorgen hierbij voor alle factoren die een evenement tot een geslaagd en compleet feest maken. Denk aan catering, eventuele sprekers, materialen en nog veel meer. Heb jij zelf al in gedachten hoe je invulling wilt geven aan één of meerdere van deze onderdelen? Laat het ons weten. Samen gaan we jouw wensen realiseren en zorgen we dat jij kunt gaan scoren met je evenement in Rotterdam.

Waarom je in Rotterdam voor East Side als eventbureau moet kiezen

Wij als eventbureau nemen de taken van het organiseren van jouw evenement in Rotterdam op ons. Je houdt hierdoor tijd over oor andere zaken binnen je bedrijf en je reduceert het mogelijke stresslevel. Bij het organiseren houden we altijd rekening met jouw plannen, ideeën wensen en eisen. Heb jij bijvoorbeeld een bepaald soort entertainment in gedachten voor jouw evenement in Rotterdam? Dan kijken we naar de mogelijkheden. Daarnaast verzorgen wij desgewenst passende catering, techniek zoals verlichting en geluid van de hoogste kwaliteit en nog vele andere zaken. Denk bijvoorbeeld aan het professioneel opbouwen van het podium. Wij denken aan zaken waar je zelf wellicht niet direct aan hebt gedacht, zoals extra parkeerplekken, extra stallingsplaatsen en logistiek personeel. Wij zullen er alles aan doen om te zorgen dat jij kunt schitteren met jouw event in Rotterdam.

Ervaar de fullservice hulp van East Side

East Side helpt jou van begin tot eind bij het organiseren van je evenement in Rotterdam. We baseren ons op de ideeën, wensen en eisen die jij doorgeeft. Ook het budget is hierbij van groot belang. Aan de hand van deze elementen stellen we een plan op waarin precies staat hoe het evenement in Rotterdam in elkaar zit en wat er nodig is. Denk aan alles omtrent catering, materialen, sprekers, vergunningen en andere nodige zaken. Met goedkeuring van jou of je opdrachtgever gaan we over tot de uitwerking van dit plan. Om jou alle zorgen uit handen te nemen kun je ervoor kiezen om de apparatuur door ons te laten installeren op locatie. Zo heb jij hier totaal geen omkijken meer naar. Ook achteraf deïnstalleren kun je aan ons overlaten, waarna wij de materialen weer meenemen. Je zit dus nergens aan vast na afloop. Door deze zaken voor jou op te pakken ben jij er zeker van dat je evenement in Rotterdam tot in de puntjes is voorbereid.

Samenwerken met een netwerk vol gerenommeerde partijen

East Side werkt samen met een netwerk vol gerenommeerde partijen. Dit zijn bedrijven die zich ook in de evenementenwereld begeven. Zij hebben vele jaren ervaring in het organiseren van evenementen. Zowel intieme kleine projecten als onwijs grote evenementen hebben zij op hun portfolio. Door de samenwerking aan te gaan met deze partijen weet jij zeker dat jouw evenement in Rotterdam voorzien wordt van de hoogste kwaliteit in materialen, middelen en service.

Alles onder één dak bij East Side

Wij zullen als eventbureau fungeren bij jouw evenement in Rotterdam. Je kunt bij ons terecht voor alle zaken die te maken hebben met het organiseren van het evenement . Dit kan jou enorm veel stress besparen en levert een helder overzicht. Je hoeft nu niet meer talloze bedrijven aan te schrijven om verschillende elementen van je evenement te regelen. Je hoeft hun vele mailtjes niet door elkaar te zien lopen en je hoeft ook niet continu te blijven bellen of alles nog via schema verloopt. In plaats daarvan kun je vertrouwen op ons eventbureau. Wij zijn jouw aanspreekpunt in het organiseren van je evenement en we hanteren hierbij korte lijntjes. Wij zorgen ervoor dat jij alle zaken zoals je offerte, het plan en de bijbehorende planning gemakkelijk en overzichtelijk kunt bekijken. Schakel East Side in zodat ons eventbureau Rotterdam kan bezoeken om van jouw evenement een fantastisch goed geslaagde uitvoering te maken.