Live Communicatie & Events Live Communicatie & Events
de ter plekke gekozen side kick uit het publiek heeft het woord

Eventbureau Den Haag

Een professioneel event organiseren in Den Haag doe je met East Side als eventbureau. We leveren alles wat jouw event nodig heeft: catering, techniek, beveiliging, vergunning en veel meer.

het vink/goed teken
Voor elk budget
het vink/goed teken
Creatief
het vink/goed teken
Puntjes op de i
het vink/goed teken
Netwerk van ervaren en frisse partners
Een gezellifge borrel met zomerse vibes

Schakel voor je event in Den Haag eventbureau East Side in

Ga jij een evenement in Den Haag organiseren en vind je het fijn om daarbij hulp te ontvangen? East Side is er voor je. Samen gaan we werken aan jouw evenement en zorgen we ervoor dat alles precies naar wens is. Elk facet van jouw bedrijfsopening, beurs, congres, jubileumfeest, personeelsfeest, productpresentatie of ander evenement word onder handen genomen. Zo zal jouw event in Den Haag precies zo worden als hoe je het voor je zag. East Side houdt van korte lijnen en doordat wij als eventbureau fungeren vind je bij ons alles onder één dak. Ben jij klaar om van je event in Den Haag een speciale dag te maken?

Onze projecten

Wat East Side doet is divers en altijd net even anders. Van relatie evenementen tot campagne en merkactivatie. Een aantal van onze projecten zie je hieronder.

SHIMANO EUROPE

Eindejaarsevent

MIN. OCW - KANSENGELIJKHEID

Regiodagen Passend Onderwijs

Fotografie: Marleen Schlichting

Spoorwegmuseum

Strategisch advies eventkalender

Fotografie: Julièn Tweeboom

Gemeente Amsterdam

Inspiratiebijeenkomst

Neem contact op

This field is for validation purposes and should be left unchanged.
  • MARIELLE BEEK

    Woorden én daden voor het mooiste eindresultaat 06 531 56 300

Weet jij niet precies waar je moet beginnen?

Dan is East Side er speciaal voor jou. Wij weten hoe je van idee naar geslaagd evenement gaat. Heb jij al plannen of wensen voor je event in Den Haag? Dan vertalen wij dit naar de meest passende uitwerking. Ook als je nog niet weet hoe je jouw event wilt gaan aanpakken helpen wij je verder. Zo kun jij gaan scoren met je event. Mag East Side als eventbureau Den Haag bezoeken om jou verder te helpen naar je droomevent?

Wat is het voordeel van East Side?

Tijdens een event is het belangrijk dat alles goed verloopt. East Side gaat daarvoor zorgen. Wij nemen de organisatie op ons en nemen jou de hierbij horende taken uit handen. Zo houd jij meer tijd over voor je bedrijf. We regelen desgewenst een passende catering (afgestemd op de gepland bezoekers), zorgen voor hoge kwaliteit materialen zoals verlichting, audio en meer. Wil jij bepaalde sprekers op je event? Wij kijken wat de mogelijkheden zijn! Tevens kun je bij ons terecht voor een professionele opbouw van je podium en voor andere taken zoals het regelen van vergunningen. Ook zaken waar jij wellicht niet meteen aan denkt nemen wij op ons: inschakelen van extra beveiliging en kijken naar extra faciliteiten zoals parkeerplaatsen. Wij zorgen ervoor dat jij met je event kun scoren en indruk maakt op je gasten.

East Side als fullservice eventbureau naar Den Haag

East Side zal jou van A tot Z ondersteunen in het organiseren van je event in Den Haag. Jij komt met de ideeën of plannen en wij zorgen voor een professionele uitvoering. We beginnen hierbij aan de tekentafel: East Side zet jouw wensen en eisen om naar een plan. Hierin staat exact datgene dat jij nodig hebt voor je event. Van materialen en middelen tot personeel en regelingen, noem maar op. We zorgen ervoor dat jouw beoogde techniek ook op de juiste manier kan worden geïnstalleerd op de gewenste locatie. Zo bereid jij jouw event in Den Haag samen met East Side tot in de puntjes voor.

Samenwerken met gerenommeerde partijen

Als eventbureau maakt East Side gebruik van een professioneel netwerk. Hierin zitten verschillende gerenommeerde partijen met veel ervaring in de wereld van evenementen. Zij hebben al gewerkt voor evenementen van klein tot groot. Doordat we met deze partijen samenwerken, kunnen wij jou de best mogelijke service bieden in Den Haag. Jouw evenement kan hierdoor voorzien worden van kwaliteit van de bovenste plank als het gaat om service en techniek.

Eén verzamelplek voor jouw evenement met East Side

Omdat East Side fungeert als eventbureau voor je event in Den Haag, zijn wij direct een verzamelplek voor alle regelingen omtrent je evenement. Je hoeft geen tientallen lijnen open te hebben staan bij meerdere bedrijven. Je hoeft ook niet het overzicht te verliezen doordat allerlei mailtjes van deze individuele partijen door elkaar heen lopen. Je hoeft ook niet tig keer te bellen naar dezelfde bedrijven om uiteindelijk bot te vangen. Dit hoeft allemaal niet door East Side alles onder één dak heeft. We hanteren korte lijnen en daarom kun je voor vragen altijd bij ons terecht. Wij zijn jouw projectmanagementpartner en jouw aanspreekpunt. Je komt hierdoor niet voor onverwachte situaties te staan. Dit is ook ideaal omdat je jouw plan, offerte en de uitwerking van het evenement door één partij laat doen. Zo houd jij het overzicht. Laat jij ons in Den Haag als eventbureau je helpen bij het organiseren en realiseren van je event?