Live Communicatie & Events Live Communicatie & Events

Eventbureau Amsterdam

East Side helpt jou als eventbureau om je event in Amsterdam professioneel te organiseren.

Voor elk budget
Creatief
Puntjes op de i
Netwerk van ervaren en frisse partners

Laat East Side als eventbureau Amsterdam aandoen om je te helpen

Organiseer jij in Amsterdam een evenement en kun je daarbij de hulp van een eventbureau wel gebruiken? Dan is het een goede keuze om in zee te gaan met East Side. Wij zetten ons in voor jou zodat jij een in jouw ogen perfect evenement kunt ervaren. Onze specialiteit ligt bij de zakelijke evenementen. Denk hierbij aan congressen, beurzen, productpresentaties, bedrijfsopening en nog meer. Wij vinden het belangrijk dat jouw merk of organisatie in Amsterdam een boost kan gebruiken en daar helpen wij jou als eventbureau graag mee.

Onze projecten

Wat East Side doet is divers en altijd net even anders. Van relatie evenementen tot campagne en merkactivatie. Een aantal van onze projecten zie je hieronder.

SHIMANO EUROPE

Eindejaarsevent

MIN. OCW - KANSENGELIJKHEID

Regiodagen Passend Onderwijs

Fotografie: Marleen Schlichting

Spoorwegmuseum

Strategisch advies eventkalender

Fotografie: Julièn Tweeboom

Gemeente Amsterdam

Inspiratiebijeenkomst

Neem contact op

This field is for validation purposes and should be left unchanged.
  • MARIELLE BEEK

    Woorden én daden voor het mooiste eindresultaat 06 531 56 300

Waarom heb je een eventbureau in Amsterdam nodig?

Om alles in goede banen te leiden is het verstandig om een eventbureau Amsterdam te laten bezoeken voor je evenement. Als je kijkt naar zakelijk evenementen zie je dat deze erg veel invloed kunnen hebben op je eigen imago. Natuurlijk is dit afhankelijk van wie je doelgroep is: moet je hen overtuigen om zaken met jou te gaan doen? Een eventbureau helpt jouw zakelijke evenement in Amsterdam dusdanig te organiseren dat elke bezoeker zich er thuis zal voelen. Zie het als een investering die haar vruchten zal gaan afwerpen. Naast de boodschap die jij op je evenement vertelt is ook de aankleding ervan zeer belangrijk. East Side weet dit als geen ander en wil jou graag helpen in Amsterdam.

Fullservice eventbureau: in Amsterdam van A tot Z

Als fullservice eventbureau helpt East Side jou in Amsterdam van begin tot eind. Samen gaan we rond de tafel zitten om de ideeën helder te krijgen. Aan de hand daarvan maken we concrete plannen. We zullen je hierbij wellicht adviseren om bepaalde keuzes wel of niet te maken, maar de beslissingen liggen te allen tijde bij jou. East Side helpt bij het organiseren van jouw gehele evenement in Amsterdam. Denk daarbij aan de techniek, de catering, de vergunningen, de beveiliging en nog veel meer.

Gegarandeerde kwaliteit door een betrouwbaar netwerk

Een van onze sterke punten is het netwerk waarmee wij samenwerken. Dit is een groep met bedrijven die al vele jaren ervaring hebben in deze branche en veel kennis hebben van evenementen. Zowel nationaal als internationaal hebben deze partijen al gewerkt voor evenementen van groot tot klein. Door gebruik te maken van dit kwalitatieve netwerk zal East Side jou als eventbureau in Amsterdam kunnen voorzien in al je wensen.

Wil jij gebruikmaken van ons alles-in-één eventbureau in Amsterdam?

Een immens voordeel van de services van East Side is het feit dat wij al onze lijntjes zeer kort houden. Dit betekent dat je van ons mag verwachten dat we alles omtrent jouw event in Amsterdam onder één dak hebben. Als je samenwerkt met Eas tSide voorkom je dat je op tientallen plekken verschillende losstaande bedrijven moet contacteren. Je moet dit dan zelf bijhouden en ook overzichtelijk houden, zeker als je kijkt naar de facturen. Hieraan zou je veel tijd en waarschijnlijk ook veel stress kwijt zijn. East Side bespaart je deze moeite en zorgt ervoor dat alles gemakkelijk bij elkaar zit. Mag East Side als eventbureau Amsterdam aandoen om jou te helpen met het organiseren van jouw droomevenement?