Live Communicatie & Events Live Communicatie & Events

Evenementenbureau

EVENEMENTENBUREAU EAST SIDE. OF EIGENLIJK: COMMUNICATIEBUREAU

East Side is een evenementenbureau. Of beter geformuleerd: een communicatiebureau. Hoewel we een duidelijke focus hebben op live en face-to-face ontmoetingen, denken we middelenvrij. We ontwikkelen en realiseren live communicatieprojecten die het verschil maken. Dat kunnen dus evenementen zijn, maar ook experiences, campagnes, activaties of bijzondere combinaties hiervan. Voor het gemak zeggen we vaak: we zijn een evenementenbureau.

We denken middelenvrij, strategisch en creatief.
We werken transparant, integer en ontzorgend.
We zijn gezellig, no nonsense en praktisch.

We werken vanuit Haarlem door heel Nederland en soms daarbuiten.

Kunnen wij jou als evenementenbureau helpen, op creatief en/of organisatorisch vlak? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!

VOORBEELDCASE: KADASTER

FAMILIEDAG

Het Kadaster heeft een rijke historie. In die geschiedenis vonden we flarden van een echt spannend jongensboek waarin tot de verbeelding sprekende elementen het karakter van het Kadaster mede bepalen. Daarmee legden we de basis voor ons eventconcept. Samen met thrillerschrijver en Gouden Strop winnaar Chris Rippen ontwikkelden we een spannend verhaal, waarin het Kadaster, haar werkzaamheden en medewerkers een rol speelden. Het verhaal bouwde zich in het voortraject langzaam op, verhaallijnen kwamen bij elkaar. En met stevige cliffhangers werden de medewerkers het verhaal en daarmee de boodschap ingetrokken.

Op de familiedag kwamen alle romanpersonages, door acteurs vertolkt, tot leven. Met een inhoudelijk activiteitenprogramma op de prachtige locatie van het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem, konden medewerkers en hun familie een bijdrage leveren aan de grote ontknoping.

Het centrale Kadasterplein, speciaal voor deze groep van 1.300 gasten gecreëerd en gefaciliteerd, bood plek voor eten, drinken en muziek in een prachtige setting. Een geslaagde dag met veel diversiteit, voor jong en oud.

Relatie

Kadaster

DOEL

Bedanken medewerkers

INVULLING

Familiedag met fun én inhoud

Thema

“Alles op één kaart”

Doelgroep

Medewerkers met partners en kinderen, 1.300 personen

RECENTe Projecten

MINISTERIE OCW - EMANCIPATIE

CAMPAGNE JOKE SMIT PRIJS (ONLINE & OFFLINE)

Trouw Nutrition

INTERNATIONAAL CONGRES

SHIMANO EUROPE

OPENINGSEVENEMENT