Live Communicatie & Events Live Communicatie & Events

Evenementenbureau Utrecht

Schakel in Utrecht East Side in als evenementenbureau om jouw zakelijke evenement professioneel te organiseren.

Voor elk budget
Creatief
Puntjes op de i
Netwerk van ervaren en frisse partners

Doe vanuit Utrecht een beroep op East Side als evenementenbureau

Zoek jij vanuit Utrecht een evenementenbureau dat jou kan helpen met je feest of evenement? Kies dan voor East Side. Samen met jou gaan wij werken aan het voor jou perfecte evenement. Wat voor soort evenement jij ook wilt organiseren: wij helpen je erbij. East Side is voornamelijk gespecialiseerd in de zakelijke evenementen. Misschien wil jij in Utrecht wel een congres, een beurs of een productpresentatie organiseren? Het kan mogelijk zijn dat je dan niet weet waar je moet beginnen. Denk je dan eens in hoe fijn het zou zijn als je de hulp had van een professional op dit gebied. Zaken als onder andere techniek, catering, aankleding en vergunningen zien wij als standaard. Als je graag een evenementenbureau Utrecht ziet bezoeken dan zien wij de juiste partner voor jou.

Onze projecten

Wat East Side doet is divers en altijd net even anders. Van relatie evenementen tot campagne en merkactivatie. Een aantal van onze projecten zie je hieronder.

SHIMANO EUROPE

Eindejaarsevent

MIN. OCW - KANSENGELIJKHEID

Regiodagen Passend Onderwijs

Fotografie: Marleen Schlichting

Spoorwegmuseum

Strategisch advies eventkalender

Fotografie: Julièn Tweeboom

Gemeente Amsterdam

Inspiratiebijeenkomst

Neem contact op

This field is for validation purposes and should be left unchanged.
  • MARIELLE BEEK

    Woorden én daden voor het mooiste eindresultaat 06 531 56 300

Kies een evenementenbureau voor je evenement in Utrecht

Bij een zakelijk evenement is het belangrijk dat je weet hoeveel impact je hebt op je bezoekers. Vaak draag je een verhaal uit dat vanuit jouw bedrijf, persoon of merk wordt verteld. De bezoekers op jouw evenement in Utrecht zullen de gehele entourage van je event doortrekken in hun mening over jouw bedrijf of organisatie. Schakel jij vanuit Utrecht een evenementenbureau in dan kun je er zeker van zijn dat je investeert in een positieve afloop. Hoe meer jij de bezoekers behandelt als dierbaren binnen je bedrijf, hoe tevredener zij zullen zijn over je.

East Side bezoekt als evenementenbureau Utrecht ook

East Side is graag jouw partner in de organisatie van jouw evenement in Utrecht. Je hoeft hierbij beslist niet te denken dat je enige controle verliest over de verloop of de indeling van het evenement. East Side werkt in opdracht van jou. Jij bepaalt daarmee de meest cruciale factoren. East Side levert de middelen aan die je er voor nodig hebt.

In Utrecht een fullservice evenementenbureau?

Wellicht vraag je je af waarom je East Side moet kiezen als evenementenbureau vanuit Utrecht. De reden hiervoor is dat wij als fullservice projectmanagementpartner opereren en dus ook de rol van evenementenbureau vervullen. Daarnaast vervullen wij ook andere rollen. We zorgen er voor dat alles wat jij graag op je evenement hebt, geregeld kan worden. Denk hierbij aan de techniek, de aankleding, de catering, de beveiliging, de vergunning, et cetera. Als fullservice projectmanagementpartner helpen wij jou van A tot Z in de organisatie van je evenement in Utrecht.

Het netwerk van East Side zit vol gerenommeerde partners

Deze capaciteit hebben wij omdat we samenwerken met een groot netwerk van professionele bedrijven in de evenementenbranche. Deze partijen hebben jarenlange ervaring in deze wereld en hebben zowel nationaal als internationaal gewerkt. De services die geleverd worden zijn altijd van hoge kwaliteit. Denk hierbij aan A-merken van audiovisuele technieken, catering op maat, professionele beveiliging en nog veel meer. East Side brengt jou al deze mogelijkheden en fungeert dus onder andere ook als evenementenbureau voor jou in Utrecht.

Bij East Side heb je in Utrecht alles onder één dak

Kies je voor East Side dan weet je dat je alles overzichtelijk bij elkaar hebt. Je voorkomt hiermee dat je met vele aparte bedrijven apart in contact moet komen om alle verschillende onderdelen te regelen. Dit werkt onwijs onoverzichtelijk en zorgt ervoor dat jij of je eventuele opdrachtgever de draad kwijt raakt aan openstaande lijntjes en facturen van over het hele land. Bij East Side vinden we het voorkomen hiervan zeer belangrijk en daarom willen wij als evenementenbureau Utrecht aandoen om je te helpen met het overzichtelijk organiseren van je event.