Live Communicatie & Events Live Communicatie & Events

Evenementenbureau Hilversum

East Side helpt als evenementenbureau jouw zakelijke event in Hilversum professioneel te organiseren.

Voor elk budget
Creatief
Puntjes op de i
Netwerk van ervaren en frisse partners

Vanuit Hilversum een evenementenbureau inschakelen

Ben jij vanuit Hilversum op zoek naar een evenementenbureau dat jouw evenement professioneel kan organiseren? Dan is East Side je ideale partner. Wij zetten ons volledig in voor het perfecte resultaat. Het type evenement maakt hierbij niet uit. We zijn gespecialiseerd in zakelijke events. Ga jij in Hilversum een congres, een beurs, een productpresentatie of een jubileumfeest organiseren? Wij denken met je mee. Van begin tot eind. Misschien heb jij al een idee hoe je het evenement voor je ziet. Of wellicht heb je geen benul van alle mogelijkheden. East Side zorgt ervoor dat jouw evenement geheel op maat gemaakt wordt. Catering, techniek, decor, vergunning: alles precies afgestemd op jouw voorkeuren. Wanneer kunnen wij als evenementenbureau Hilversum bezoeken om u te helpen?

Onze projecten

Wat East Side doet is divers en altijd net even anders. Van relatie evenementen tot campagne en merkactivatie. Een aantal van onze projecten zie je hieronder.

SHIMANO EUROPE

Eindejaarsevent

MIN. OCW - KANSENGELIJKHEID

Regiodagen Passend Onderwijs

Fotografie: Marleen Schlichting

Spoorwegmuseum

Strategisch advies eventkalender

Fotografie: Julièn Tweeboom

Gemeente Amsterdam

Inspiratiebijeenkomst

Neem contact op

This field is for validation purposes and should be left unchanged.
  • MARIELLE BEEK

    Woorden én daden voor het mooiste eindresultaat 06 531 56 300

Waarvoor kun je terecht bij East Side?

Ons evenementenbureau biedt jou in Hilversum professionele service die jouw evenement tot het gewenste resultaat brengt. Wij zijn o.a. in te zetten voor de organisatie van een:

  • Beurs
  • Congres
  • Jubileumfeest
  • Productpresentatie
  • Bedrijfsopening
  • Personeelsfeest

 

Hoe gaat East Side als evenementenbureau helpen?

Voor jouw zakelijke evenement in Hilversum wil jij alles tot in de puntjes hebben geregeld. Dit is belangrijk, omdat je immers met je evenement een soort visitekaartje in handen hebt. Des te professioneler jouw congres, beurs of ander evenement is georganiseerd, hoe meer de gasten om de indruk zullen zijn. Je draagt hierbij een boodschap uit. Hebben je gasten het gevoel dat zij zich thuis voelen of niet? Heeft het evenement voor hen ook daadwerkelijk meerwaarde? Is het een compleet verzorgde gebeurtenis?

Als evenementenbureau helpen wij jou hierbij. Samen stellen we een plan op waar jouw evenement in Hilversum aan moet voldoen. Op de gasten toegespitste catering, specifieke techniek of materialen, bepaalde artiesten en noem maar op. Wij denken hierbij aan belangrijke zaken waar niet iedereen direct ook zelf aan denkt. Zo bieden wij een volledige beleving. We staan je hierbij bij van begin tot eind. Van het eerste ontwerp tot de laatste evaluatie.

Laat ons evenementenbureau Hilversum bezoeken

East Side neemt als je dat wilt de gehele organisatie van jouw evenement in Hilversum op zich. Dit betekent niet dat jij ook de controle verliest. We communiceren altijd helder en gebruiken hiervoor korte lijntjes. De persoonlijke aanpak geeft altijd de beste resultaten. We nemen beslissingen op basis van het door ons samen opgestelde plan. Jij bedenkt hoe jouw ideale congres, beurs of ander evenement eruitziet. Ons evenementenbureau levert daarvoor de benodigde middelen, materialen, techniek en personeel.

Fullservice en professionele hulp bij je evenement in Hilversum

Als je voor East Side kiest dan mag je een professionele organisatie verwachten. Als fullservice projectmanagementpartner vervullen wij ook de rol van evenementenbureau. Dit betekent dat je altijd bij ons terecht kunt voor vragen en dat wij er alles aan doen om jouw droomevent te organiseren. Wellicht heb jij voorkeur voor bepaalde hapjes en drankjes. Of misschien staat op jouw lijstje om een bepaald decor te gebruiken tijdens de middag of avond. East Side staat jou bij van A tot Z in de organisatie van je evenement in Hilversum.

Het brede netwerk van ons evenementenbureau

Wij willen dat jouw evenement het beste van het beste ontvangt. Qua service, materiaal en meer. Jij wilt dat jouw gasten de ultieme beleving hebben in Hilversum. Daarbij wil jij natuurlijk goed voor de dag komen. Om je hierbij te helpen maken wij gebruik van ons netwerk. Hierin zitten gerenommeerde partijen die al jarenlang meelopen in de evenementensector. Zowel nationaal als internationaal hebben deze partijen al vele events voorzien van de juiste materialen en middelen. Denk aan topkwaliteit audiovisuele techniek, heerlijke catering op maat, beveiliging en meer. East Side zorgt ervoor dat al deze krachten gebundeld worden en biedt als evenementenbureau zo het beste voor jouw evenement in Hilversum.

Bij East Side regel je alles op een centrale plek

Als je voor East Side kiest dan weet je dat je alles overzichtelijk gebundeld hebt. Als evenementenbureau nemen wij de gehele organisatie op ons. Wij zijn daarom je centrale contactpunt. Dit voorkomt dat je tientallen verschillende bedrijven apart moet benaderen voor de benodigde middelen en materialen. Dat zou zowel onoverzichtelijk zijn als veel stress opleveren.

Door met ons in zee te gaan ontvang jij een helder overzicht. Je moet dan denken aan het opgestelde plan, de geplande uitwerking hiervan en een onderbouwing van de benodigde tijd en de kosten. Dit is ideaal voor je eigen administratie, maar ook handig als je het plan moet pitchen bij je leidinggevende. East Side zorgt er als evenementenbureau dat jouw evenement in Hilversum professioneel en geheel op maat wordt georganiseerd.