Live Communicatie & Events Live Communicatie & Events
de ter plekke gekozen side kick uit het publiek heeft het woord

Evenementenbureau Haarlem

East Side helpt in Haarlem als evenementenbureau jouw bedrijfsevenement professioneel te organiseren.

het vink/goed teken
Voor elk budget
het vink/goed teken
Creatief
het vink/goed teken
Puntjes op de i
het vink/goed teken
Netwerk van ervaren en frisse partners
Sfeerbeeld Ouders van Nu festival in Lichtfabriek

East Side, jouw evenementenbureau in Haarlem voor elk budget

Direct een evenementenbureau in Haarlem inzetten? East Side regelt alles voor jouw bedrijfsevent! Of dit nu een congres, beurs, jubileumfeest of bedrijfsopening betreft, wij zijn je graag van dienst. East Side werkt samen met gerenommeerde partners in de wereld van evenementen. Zo kunnen we u de hoogste kwaliteit bieden qua service en middelen. Heb je een idee voor een event, maar weet je niet welke stappen je moet zetten? Of heb je al een begin, maar wens je professionele ondersteuning? Schakel dan nu ons evenementenbureau vanuit Haarlem in.

Onze projecten

Wat East Side doet is divers en altijd net even anders. Van relatie evenementen tot campagne en merkactivatie. Een aantal van onze projecten zie je hieronder.

SHIMANO EUROPE

Eindejaarsevent

MIN. OCW - KANSENGELIJKHEID

Regiodagen Passend Onderwijs

Fotografie: Marleen Schlichting

Spoorwegmuseum

Strategisch advies eventkalender

Fotografie: Julièn Tweeboom

Gemeente Amsterdam

Inspiratiebijeenkomst

Neem contact op

This field is for validation purposes and should be left unchanged.
  • MARIELLE BEEK

    Woorden én daden voor het mooiste eindresultaat 06 531 56 300

Wat biedt East Side jou?

Ons evenementenbureau kan jou in Haarlem veel bieden. Zo wij wij onder andere inzetbaar voor de organisatie van een:

  • Beurs
  • Congres
  • Jubileumfeest
  • Productpresentatie
  • Bedrijfsopening
  • Personeelsfeest

 

Vanaf de basis, vormgeving en techniek tot aan de belangrijke regelingen, communicatie en het vastleggen van het event, ons evenementenbureau biedt jou in Haarlem allround ondersteuning.

Onze werkwijze

De basis regelen wij als eerste. Hierbij kun je denken aan de catering en de locatie. Wil je artiesten of sprekers inschakelen? Ook dat regelen wij voor je. Wij kunnen tevens de content voor jouw event verzorgen, wat video’s, flyers of het maken van een nieuw logo omvat. Vervolgens werken wij de ideeën uit, wat wij desgewenst middels een video of schets doen. Op deze wijze kun je je opdrachtgever of collega’s beter overtuigen van de waarde van jouw evenement. Tijdens de volgende stap houden wij ons bezig met de techniek. Denk aan licht, video’s en geluid. Wens je special effects? Dan verzorgen wij deze. Je kunt bij ons terecht voor de vormgeving van je event, waarbij wij werken aan podiumopbouw, het decor en watertoepassingen. East Side vergeet ook het regelen van belangrijke elementen niet. Dit omvat het regelen van vergunningen in Haarlem, geluidbeheersing en toiletgebouwen. Zo ben jij tot in de puntjes voorbereid. Wil jij dat we zorg dragen voor het verzorgen van alle communicatie omtrent jouw bedrijfsevenement? Zowel interne communicatie (waarbij we binnen het bedrijf iedereen op de hoogte stellen van en uitnodigen voor het evenement) als externe communicatie (richting de pers) zijn mogelijkheden.  Ook kunnen wij jouw event vast laten leggen op foto of video. Ideaal voor collega’s die er niet waren, voor op social media of voor in de krant. Meer informatie over wat East Side verzorgt voor je event? Laat het ons weten, wij staan klaar om jou te helpen.

Schakel ons evenementenbureau vanuit Haarlem in

Kies jij net als vele anderen ook voor ons evenementenbureau in Haarlem? Neem dan direct contact op met East Side voor jouw congres, beurs, bedrijfsopening of jubileumfeest. Wij zijn je graag van dienst met een tot in de puntjes verzorgd bedrijfsevent. Je kunt contact met ons opnemen via: 06-20254078 of mail gerust met vragen naar info@eastside.nl. Kies voor ons evenementenbureau vanuit Haarlem en profiteer van onze allround service!