Live Communicatie & Events Live Communicatie & Events

Evenementenbureau Den Haag

Schakel vanuit Den Haag evenementenbureau East Side in om jouw zakelijke evenement professioneel op te zetten.

Voor elk budget
Creatief
Puntjes op de i
Netwerk van ervaren en frisse partners

East Side, jouw evenementenbureau in Den Haag

Ben je op zoek naar een evenementenbureau in Den Haag? Omdat je een beurs, congres, bedrijfsopening, personeelsfeest of jubilieumfeest wilt organiseren? East Side regelt alles omtrent jouw event. Wij werken samen met gerenommeerde partners in de evenementenwereld. Zo garanderen we dat we hoge kwaliteit bieden voor jouw evenement. Sta je aan het begin van je evenement en weet je niet precies wat de juiste stappen zijn? Of heb je al een klein begin gemaakt en wens je ondersteuning? Zet dan ons evenementenbureau vanuit Den Haag in.

Onze projecten

Wat East Side doet is divers en altijd net even anders. Van relatie evenementen tot campagne en merkactivatie. Een aantal van onze projecten zie je hieronder.

SHIMANO EUROPE

Eindejaarsevent

MIN. OCW - KANSENGELIJKHEID

Regiodagen Passend Onderwijs

Fotografie: Marleen Schlichting

Spoorwegmuseum

Strategisch advies eventkalender

Fotografie: Julièn Tweeboom

Gemeente Amsterdam

Inspiratiebijeenkomst

Neem contact op

This field is for validation purposes and should be left unchanged.
  • MARIELLE BEEK

    Woorden én daden voor het mooiste eindresultaat 06 531 56 300

Wat heeft East Side jou te bieden?

Ons evenementenbureau heeft jou in Den Haag veel te bieden. Zo kun je ons onder andere inschakelen voor een:

  • Beurs
  • Congres
  • Jubileumfeest
  • Productpresentatie
  • Bedrijfsopening
  • Personeelsfeest

 

Van de basis, techniek en vormgeving tot en met de communicatie, belangrijke regelingen en de vastlegging van het evenement, ons evenementenbureau biedt jou in Den Haag alles onder één dak.

De werkwijze van East Side

East Side regelt alles voor jouw evenement, van begin tot eind. Zo kun je bij ons terecht voor de basisonderdelen zoals de locatie en de catering. Wens je artiesten of sprekers op jouw event? Ook dat kunnen wij regelen. Zelfs content (flyers, video’s, banners of een nieuw logo die jij wilt tonen op jouw evenement) kunnen wij voor je verzorgen. De volgende stap betreft het uitwerken van de ideeën — desgewenst middels een video of schets, zodat jij je opdrachtgever of collega’s beter kunt overtuigen om jouw event voort te zetten.

De derde stap betreft de techniek. Licht, geluid en rigging zijn onmisbaar op een bedrijfsevenement. Wij verzorgen het! Wil je graag special effects, zoals vuureffecten? Wij regelen het voor je. De volgende stap omvat de vormgeving. Hierbij werken wij aan het decor, podiumopbouw en eventuele watertoepassingen. Tevens kun je het regelen van belangrijke zaken toevertrouwen aan ons. Zo ben jij tot in de puntjes voorbereid op jouw evenement in Den Haag. Hierbij kun je denken aan vergunningen, toiletgebouwen en maatregelen voor geluidbeheersing. Als laatste bieden wij de mogelijkheid tot het verzorgen van alle communicatie omtrent jouw bedrijfsevent en kunnen wij jouw event professioneel vastleggen op foto en/of video. De communicatie kan zowel intern (daarmee houden we iedereen binnen jouw bedrijf op de hoogte van je evenement) als extern (hiermee communiceren we ook naar de pers). Meer weten over wat East Side precies aanbiedt? Neem vanuit Den Haag contact op met ons evenementenbureau.

Zet ons evenementenbureau in Den Haag in

Kies jij er ook voor om ons evenementenbureau in Den Haag in te zetten? Neem dan vandaag nog contact op met East Side! Of je nu een bedrijfsopening, beurs, congres, jubilieumfeest of personeelsfeest wenst te laten organiseren, wij staan voor je klaar! Je kunt contact met ons opnemen via 06-20254078, of mail gerust met vragen of voor een vrijblijvende offerte naar info@eastside.nl. Met ons evenementenbureau ben jij in Den Haag verzekerd van een optimaal geregeld bedrijfsevent!