Live Communicatie & Events Live Communicatie & Events
de ter plekke gekozen side kick uit het publiek heeft het woord

Evenementenbureau Bussum

Schakel East Side in Bussum als evenementenbureau in om jouw event professioneel te organiseren.

het vink/goed teken
Voor elk budget
het vink/goed teken
Creatief
het vink/goed teken
Puntjes op de i
het vink/goed teken
Netwerk van ervaren en frisse partners
Een gezellifge borrel met zomerse vibes

East Side, jouw allround evenementenbureau in Bussum

Een evenementenbureau in Bussum gezocht? East Side regelt alles voor jouw bedrijfsevent! Of je nu een beurs, congres, bedrijfsopening of jubileumfeest wilt organiseren, wij bieden jou de beste ondersteuning. Wij werken samen met vele gerenommeerde partners samengewerkt, waardoor wij u het beste van het beste kunnen bieden. Weet je al wat je voor jouw event wenst, maar niet hoe je deze stappen kunt zetten? Of heb je een begin gemaakt, maar toch professionele ondersteuning nodig? Zet dan nu in Bussum ons evenementenbureau in voor jouw bedrijfsevent.

Onze projecten

Wat East Side doet is divers en altijd net even anders. Van relatie evenementen tot campagne en merkactivatie. Een aantal van onze projecten zie je hieronder.

SHIMANO EUROPE

Eindejaarsevent

MIN. OCW - KANSENGELIJKHEID

Regiodagen Passend Onderwijs

Fotografie: Marleen Schlichting

Spoorwegmuseum

Strategisch advies eventkalender

Fotografie: Julièn Tweeboom

Gemeente Amsterdam

Inspiratiebijeenkomst

Neem contact op

This field is for validation purposes and should be left unchanged.
  • MARIELLE BEEK

    Woorden én daden voor het mooiste eindresultaat 06 531 56 300

Wat heeft East Side te bieden?

Evenementenbureau East Side biedt jou allround ondersteuning. Zo kun je ons inschakelen voor het organiseren van een:

  • Beurs
  • Congres
  • Jubileumfeest
  • Productpresentatie
  • Bedrijfsopening
  • Personeelsfeest

 

Wij bieden ondersteuning vanaf de basis, techniek en vormgeving tot aan het regelen van belangrijke zaken, de communicatie en het vastleggen van het bedrijfsevent. Wat mogen wij voor jou betekenen?

Hoe werken wij?

De basis wordt als eerste geregeld. Je kunt hierbij denken aan de locatie en catering. Wil je sprekers of artiesten uitnodigen voor jouw event? Dan kunnen wij dit regelen. Ook de content voor jouw event kunnen wij verzorgen, zoals flyers, video’s en een nieuw logo. Tijdens de tweede stap werken wij ideeën uit via een schets of video. Zo kun je mensen beter overtuigen omtrent waarom zij met het event moeten doorgaan. De derde stap betreft de techniek voor het event in Bussum, zoals video’s, licht en geluid. Ook special effects kunnen wij verzorgen. De vierde stap betreft de vormgeving, waarbij gewerkt wordt aan het decor, podiumopbouw en watertoepassingen. Gedurende stap vijf regelen wij alle belangrijke zaken, zoals vergunningen, toiletgebouwen en geluidbeheersing. Als laatste zullen wij alle communicatie omtrent het bedrijfsevenement verzorgen. Dit houdt, indien gewest, ook het vastleggen van het event op foto of video in. Wil je meer weten? Neem contact op met East Side!

Direct ons evenementenbureau in Bussum inzetten? Neem contact op!

Wil je meteen ons evenementenbureau in Bussum inschakelen? Neem dan vandaag nog contact op met East Side. Wij verzorgen graag jouw bedrijfsopening, beurs, congres of jubileumfeest tot in de puntjes. Je kunt ons bellen via: 06-20254078 of mail gerust voor meer informatie naar info@eastside.nl. Kies voor ons evenementenbureau in Bussum en profiteer van een compleet verzorgd bedrijfsevent!