Live Communicatie & Events Live Communicatie & Events
de ter plekke gekozen side kick uit het publiek heeft het woord

Evenementenbureau Amsterdam

Schakel in Amsterdam East Side in als evenementenbureau om jouw zakelijke evenement professioneel te organiseren.

het vink/goed teken
Voor elk budget
het vink/goed teken
Creatief
het vink/goed teken
Puntjes op de i
het vink/goed teken
Netwerk van ervaren en frisse partners
De CEO van Athlon Daimler Benz bedankt alle medewerkers voor hun harde werk

Vanuit Amsterdam op zoek naar een evenementenbureau?

Ben jij vanuit Amsterdam op zoek naar een evenementenbureau voor jouw feest of event? Dan ben je bij East Side op het juiste adres. Als projectmanagementpartner helpen wij jou in de vraag naar dat ene perfecte (zakelijke) event. Je hebt vaak maar een kans om de bezoekers op jouw evenement te overtuigen van jouw kennen en kunnen. Hoe mooi zou het zijn als je extra goed kunt scoren door onder andere de juiste techniek, vormgeving en catering te gebruiken? East Side wil jou als evenementenbureau hierbij graag helpen in Amsterdam.

Onze projecten

Wat East Side doet is divers en altijd net even anders. Van relatie evenementen tot campagne en merkactivatie. Een aantal van onze projecten zie je hieronder.

SHIMANO EUROPE

Eindejaarsevent

MIN. OCW - KANSENGELIJKHEID

Regiodagen Passend Onderwijs

Fotografie: Marleen Schlichting

Spoorwegmuseum

Strategisch advies eventkalender

Fotografie: Julièn Tweeboom

Gemeente Amsterdam

Inspiratiebijeenkomst

Neem contact op

This field is for validation purposes and should be left unchanged.
  • MARIELLE BEEK

    Woorden én daden voor het mooiste eindresultaat 06 531 56 300

Schakel een evenementenbureau in voor je event in Amsterdam

Afhankelijk van het soort evenement dat jij gaat organiseren in Amsterdam is het verstandig om een beroep te doen op een bedrijf dit al eerder heeft aangepakt. Zeker als je het naar een professioneel niveau wilt brengen. Daar zit je al snel op als je kiest voor een zakelijk evenement. In dat geval moet je namelijk bedenken dat jouw zakelijke evenement een spiegel is voor je bedrijf of merk. De manier waarop men naar jouw evenement kijkt zal vaak ook terug te zien zijn in de houding tegenover je business. Als je bijvoorbeeld een goedkoop ogend evenement organiseert waar de bezoeker zich als nummer behandeld voelt, zal hun mening over wat jij doet niet mals zijn. Zorg er daarom voor dat je een evenementenbureau Amsterdam laat bezoeken om een evenement te organiseren waarbij iedereen zich thuis voelt.

East Side helpt jou graag hierbij door te zorgen voor een gedenkwaardig evenement. Je hoeft hierbij absoluut niet te denken dat je de controle kwijtraakt over je eigen event. In tegendeel: jij bepaalt hoe alles eruit komt te zien en wat je graag gerealiseerd ziet worden. Uiteraard moet dit zowel financieel als tijdsgebonden mogelijk zijn. Doe je een beroep op East Side dan zullen wij je helpen om het meeste uit je beschikbare budget en tijd te halen. Want ook jouw feest in Amsterdam moet schitteren.

Fullservice projectmanagementpartner voor jouw evenement in Amsterdam

Een evenementenbureau is in Amsterdam natuurlijk gauw gevonden, maar waarom doe je er goed aan om te kiezen voor East Side? De reden is dat wij een fullservice projectmanagementpartner zijn. We vervullen hierin zowel de rol van een evenementenbureau als die van een techniekleverancier, een stylist, een vervoerder en nog veel meer. Van A tot Z zit jij in Amsterdam op de goede plek bij East Side.

Gerenommeerde partners zorgen voor het professionele netwerk van East Side

De reden dat we een brede service kunnen aanbieden is ons veelzijdige netwerk. Wij werken samen met partijen die techniek leveren, zorgen voor de aankleding van het evenement, vergunningen regelen, stilstaan bij parkeergelegenheden, beveiliging leveren en ga zo maar door. Jouw evenement in Amsterdam wordt geheel compleet door ons brede netwerk.

East Side functioneert als overzichtelijk evenementenbureau voor in Amsterdam

Een enorm voordeel is dat je bij East Side al je zaken overzichtelijk onder één dak hebt. Je hoeft niet meer tientallen verschillende bedrijven in te schakelen en van allemaal een aparte factuur te ontvangen. Dit is voor jou of je opdrachtgever zeer onhandig en onoverzichtelijk. East Side zorgt ervoor dat alles duidelijk en transparant is en dankzij ons brede netwerk kunnen we bijna alles leveren wat jij voor ogen hebt. Laat East Side als evenementenbureau Amsterdam aan doen om jou te helpen bij je evenement.