Live Communicatie & Events Live Communicatie & Events
de ter plekke gekozen side kick uit het publiek heeft het woord

Evenementenbureau Alkmaar

Schakel vanuit Alkmaar evenementenbureau East Side in voor een professionele organisatie van jouw bedrijfsevenement.

het vink/goed teken
Voor elk budget
het vink/goed teken
Creatief
het vink/goed teken
Puntjes op de i
het vink/goed teken
Netwerk van ervaren en frisse partners
Een gezellifge borrel met zomerse vibes

East Side, jouw allround evenementenbureau in Alkmaar

Ben je op zoek naar een evenementenbureau in Alkmaar? East Side regelt alles voor jouw bedrijfsevenement! Staat er een congres, beurs, jubileumfeest of bedrijfsopening op de planning? Dan zijn wij jou graag van dienst. Wij beschikken over een samenwerking met diverse gerenommeerde partners. Dit doen we om jou service van de allerhoogste kwaliteit te kunnen bieden. Heb je specifieke wensen voor jouw event, maar weet je niet hoe je deze kunt realiseren? Zet dan nu ons evenementenbureau vanuit Alkmaar in voor ondersteuning bij jouw bedrijfsevent.

Onze projecten

Wat East Side doet is divers en altijd net even anders. Van relatie evenementen tot campagne en merkactivatie. Een aantal van onze projecten zie je hieronder.

SHIMANO EUROPE

Eindejaarsevent

MIN. OCW - KANSENGELIJKHEID

Regiodagen Passend Onderwijs

Fotografie: Marleen Schlichting

Spoorwegmuseum

Strategisch advies eventkalender

Fotografie: Julièn Tweeboom

Gemeente Amsterdam

Inspiratiebijeenkomst

Neem contact op

This field is for validation purposes and should be left unchanged.
  • MARIELLE BEEK

    Woorden én daden voor het mooiste eindresultaat 06 531 56 300

Aanbod East Side

Ons evenementenbureau biedt jou in Alkmaar allround service. Zo zijn wij inzetbaar voor de organisatie van een:

  • Beurs
  • Congres
  • Jubileumfeest
  • Productpresentatie
  • Bedrijfsopening
  • Personeelsfeest

 

Wij ondersteunen jou vanaf de basis, vormgeving en techniek tot en met de communicatie, het regelen van belangrijke zaken en het desgewenst op foto of video vastleggen van het event. Zo hoef je straks nergens meer naar om te kijken.

Hoe gaan wij te werk?

Wij zullen als eerste de basis regelen. Denk aan het regelen van de catering en locatie. Wens je sprekers of artiesten op jouw bedrijfsevent? Dan regelen wij dit voor je. Tevens verzorgen wij de content voor jouw event, zoals een nieuw logo, flyers of video’s. Gedurende de tweede stap werken wij de ideeën uit middels een desgewenste video of schets, waardoor je je opdrachtgever of collega’s beter kunt overtuigen van de waarde van het plaatsvinden van jouw event. Tijdens de derde stap houden wij ons bezig met de techniek voor het bedrijfsevent in Alkmaar, waarbij je kunt denken aan licht en geluid, rigging en video, maar ook spetterende special effects. De vierde stap omvat de vormgeving, waarbij wij werken aan podiumopbouw, het decor en watertoepassingen. Tijdens de vijfde stap worden alle belangrijke zaken geregeld, zoals de geluidbeheersing, toiletgebouwen en het aanvragen van vergunningen. Ten slotte verzorgen wij alle communicatie omtrent het bedrijfsevent. Eventueel kunnen wij het event ook op foto of video vastleggen. Wens je meer informatie over wat East Side doet voor jouw evenement? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan altijd voor je klaar om je te helpen.

Zet direct ons evenementenbureau in Alkmaar in

Wil je dat jouw bedrijfsevent optimaal geregeld is? Zet dan ons evenementenbureau vanuit Alkmaar in. Neem contact op met East Side, zodat wij jouw congres, beurs, bedrijfsopening, productpresentatie, personeelsfeest of jubileumfeest kunnen verzorgen. Je kunt ons bellen op 06-20254078 of mail gerust voor meer informatie naar info@eastside.nl. Kies voor ons evenementenbureau vanuit Alkmaar en leg jouw bedrijfsevent in onze handen!