Live Communicatie & Events Live Communicatie & Events

Congres organiseren Utrecht

East Side kan jou helpen bij het organiseren van je congres in Utrecht. Locatie, catering, sprekers, techniek, vergunningen: wij ontzorgen je compleet.

Voor elk budget
Creatief
Puntjes op de i
Netwerk van ervaren en frisse partners

Congres organiseren in Utrecht

Van plan een congres te organiseren in Utrecht? East Side regelt alles voor jouw conferentie! Wij werken hierbij samen met gerenommeerde partijen. Zo kunnen wij jou gegarandeerd het beste van het beste bieden. De doelstelling hierbij is altijd om een succesvol congres neer te zetten. Weet je al wat je voor jouw conferentie wenst of heb je nog geen idee? Dan denken wij graag met je mee. Dit doen wij van A tot Z. Wij nemen alles uit handen, van het regelen van de locatie tot aan de communicatie omtrent het congres.

Een congres organiseren in Utrecht was nog nooit zo eenvoudig. Hoe kan East Side jou helpen?

Onze projecten

Wat East Side doet is divers en altijd net even anders. Van relatie evenementen tot campagne en merkactivatie. Een aantal van onze projecten zie je hieronder.

SHIMANO EUROPE

Eindejaarsevent

MIN. OCW - KANSENGELIJKHEID

Regiodagen Passend Onderwijs

Fotografie: Marleen Schlichting

Spoorwegmuseum

Strategisch advies eventkalender

Fotografie: Julièn Tweeboom

Gemeente Amsterdam

Inspiratiebijeenkomst

Neem contact op

This field is for validation purposes and should be left unchanged.
  • MARIELLE BEEK

    Woorden én daden voor het mooiste eindresultaat 06 531 56 300

Onze diensten

EventBase biedt diverse diensten aan. Wij kunnen niet alleen jouw congres in Utrecht organiseren, maar zijn tevens inzetbaar voor jouw:

  • Beurs
  • Jubileumfeest
  • Productpresentatie
  • Bedrijfsopening
  • Personeelsfeest

 

Wij bieden service van begin tot eind. Van de tekentafel tot de evaluatie. Locatie, catering, verlichting, audio-installaties, rigging, sprekers, vergunningen, et cetera. Dit allemaal én meer onder één dak.

Werkwijze voor jouw congres in Utrecht

Het vergt voorbereiding en tijd om een succesvol congres in Utrecht te organiseren. Wij laten je graag zien hoe wij jou gaan helpen met je congres in Utrecht. Als eerste regelen wij voor jou de basis, zoals de locatie en catering. Wens je artiesten of sprekers op de conferentie? Dan regelen wij dit ook. Tevens kunnen wij de content verzorgen, zoals flyers en (bedrijfs)video’s die jij tijdens je evenement wilt afspelen. Je kunt zo je opdrachtgever of je collega’s beter overtuigen van de waarde van jouw congres. De derde stap is het regelen van de techniek, omdat licht, geluid en rigging onmisbaar zijn op een congres. Wens je special effects? Dan regelen wij ook dat voor je. Tijdens de vierde stap regelen wij de vormgeving, waarbij aan het decor, podiumbouw en eventuele watertoepassingen wordt gewerkt. De vijfde stap is het regelen van belangrijke zaken. Denk aan toiletgebouwen, geluidbeheersing en de vergunningen. Als laatste zullen wij alle communicatie omtrent het congres verzorgen. Zo houd jij iedereen in en rondom je bedrijf en desgewenste te pers op de hoogte van het congres. De conferentie kunnen wij ook op foto of video vastleggen indien gewenst. Kies ook jij voor EventBase om jouw congres te organiseren in Utrecht? Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact op of vraag een offerte aan.

Congres organiseren in Utrecht? Neem contact op

Wil jij ook EventBase inzetten om jouw congres te organiseren in Utrecht? Neem dan direct contact op of vraag om een offerte. Wij helpen je graag op weg door te vertellen hoe wij jou precies op maat kunnen helpen met je congres. Heb je andere vragen? Je kunt ons bellen via: 06-20254078 of mailen: info@eastside.nl. Jouw congres organiseren in Utrecht wordt een succes met de hulp van EventBase!