Live Communicatie & Events Live Communicatie & Events
de ter plekke gekozen side kick uit het publiek heeft het woord

Congres organiseren Amsterdam

Laat East Side je helpen bij het congres organiseren in Amsterdam. Van catering en sprekers tot techniek en vergunningen: wij verzorgen je congres compleet.

het vink/goed teken
Voor elk budget
het vink/goed teken
Creatief
het vink/goed teken
Puntjes op de i
het vink/goed teken
Netwerk van ervaren en frisse partners
Een gezellifge borrel met zomerse vibes

Congres organiseren in Amsterdam

Wil je een congres organiseren in Amsterdam? Dan is East Side jou graag van dienst. Wij werken samen met gerenommeerde partners, waardoor wij voor jou het gedroomde congres kunnen organiseren. Ons doel is om iedere keer weer een succesvolle conferentie neer te zetten. Of je nu al weet wat jouw wensen voor het congres zijn of nog geen enkel idee hebt, wij denken met je mee. Dit doen wij van begin tot eind. Materiaal bestellen, het vervoer en de installatie nemen wij geheel uit handen. Zo wordt een congres organiseren in Amsterdam wel heel eenvoudig. Wij vertellen je graag wat East Side jou te bieden heeft.

Onze projecten

Wat East Side doet is divers en altijd net even anders. Van relatie evenementen tot campagne en merkactivatie. Een aantal van onze projecten zie je hieronder.

SHIMANO EUROPE

Eindejaarsevent

MIN. OCW - KANSENGELIJKHEID

Regiodagen Passend Onderwijs

Fotografie: Marleen Schlichting

Spoorwegmuseum

Strategisch advies eventkalender

Fotografie: Julièn Tweeboom

Gemeente Amsterdam

Inspiratiebijeenkomst

Neem contact op

This field is for validation purposes and should be left unchanged.
  • MARIELLE BEEK

    Woorden én daden voor het mooiste eindresultaat 06 531 56 300

Onze allround service

East Side levert allround service. Naast dat wij jouw congres in Amsterdam kunnen organiseren, zijn wij inzetbaar voor de volgende evenementen:

  • Beurs
  • Jubileumfeest
  • Productpresentatie
  • Bedrijfsopening
  • Personeelsfeest
  • Vanaf de basis tot en met de techniek, vormgeving, communicatie en belangrijke regelingen, wij bieden in Amsterdam alle service onder één dak.

 

Congres van A tot Z

Een congres in Amsterdam organiseren vergt het nodige voorbereidingswerk. Wij regelen als eerste de basis zoals de catering en locatie. Wil je artiesten of sprekers uitnodigen? Dan regelen wij dat voor je. Ook de content kunnen wij verzorgen, zoals flyers of bedrijfsvideo’s.
Tevens werken wij desgewenst uw ideeën uit middels een video of schets. Zo kun je je opdrachtgever of collega’s beter overtuigen van de waarde van jouw congres. East Side is ook jouw partner als het gaat om de techniek voor je te organiseren congres. Audiovisuele materialen als licht, geluid en rigging zijn onmisbaar op een conferentie. Wens je special effects toe te voegen? Ook dat kunnen wij regelen. Wij zorgen ook voor de vormgeving, waarbij aan de podiumopbouw, het decor en eventuele watertoepassingen wordt gewerkt. De volgende stap omvat het regelen van de belangrijke zaken, zoals vergunningen, maar ook geluidbeheersing en toiletgebouwen. Een ander niet te vergeten onderdeel is het verzorgen van alle communicatie omtrent het congres. Zo houd jij iedereen in en om je bedrijf op de hoogte van jouw congres. Wij kunnen de conferentie tevens vastleggen op foto of video. Direct East Side inschakelen om jouw congres te organiseren in Amsterdam? Neem dan nu geheel vrijblijvend contact op. Wij staan graag voor je klaar.

Congres organiseren in Amsterdam? Neem contact op

Wil je jouw congres laten organiseren in Amsterdam door de professionals van East Side? Neem dan vandaag nog contact met ons op en vraag vrijblijvend een offerte aan voor je congres. Wij helpen je graag verder. Je kunt contact met ons opnemen via: 06-20254078 of mail gerust met vragen naar info@eastside.nl. Je kunt ook het contactformulier hierboven invullen. Jouw congres organiseren in Amsterdam zal met onze hulp zo vlekkeloos mogelijk verlopen.