Live Communicatie & Events Live Communicatie & Events
een cadeau in verpakking met een strik

Bedankjes voor een jubileumfeest

Originele bedankjes voor een jubileumfeest

Ben je op zoek naar originele bedankjes voor een jubileumfeest? Dan voorziet East Side jou in dit blog van een aantal leuke ideeën.

Bedanken kun je nooit teveel doen. Wat is er nu mooier dan bezoekers laten weten dat je hun komst waardeert? Bedanken werkt positief. Door je waardering uit te spreken of dit door middel van een origineel bedankje te doen, geef je een goed gevoel. Dit geldt voor zowel de gever als ontvanger. Lees snel verder voor inspiratie op het gebied van bedankjes voor een jubileumfeest.

Fles wijn met een boodschap

Misschien niet heel origineel maar altijd een topper tussen de bedankjes voor een jubileumfeest is het geven van een fles wijn. Wel mét een speciale boodschap. Je kunt de flessen wijn bestellen bij jouw lokale wijnleverancier of via internet en laten afleveren op de locatie van het jubileumfeest. Via  online shops kun je vaak ook eenvoudig een door jou gekozen boodschap op de fles wijn laten drukken.

bedankjes jubileumfeest relatiegeschenk bedrijf

Een mok met foto

Wat is er leuker dan een groepsfoto maken tijdens het jubileumfeest en deze te laten bedrukken op een mok? Jouw bezoekers hebben zo een mooi aandenken aan het feest. Het enige nadeel hiervan is dat je de mok niet direct na het jubileumfeest kan geven. Hier staat tegenover dat je de bezoekers juist na verloop van tijd nog even herinnert aan het personeelsfeest bij het het geven van de mok.

Een doos chocolade

Een doos chocolade doet het altijd goed. Nog leuker om de chocolade in het logo van jouw bedrijf te laten maken, met daarop het jaartal van het jubileum. De gasten hebben zo een leuk aandenken en een fijne lekkernij. Doe hier een leuke bedankkaart bij en laat de chocolade verpakken in een speciale doos, gemaakt naar jouw wensen.

Een dinerbon

Een dinerbon is een mooi cadeau om aan de bezoekers van jouw jubileumfeest te schenken. Een mooie manier om dankbaarheid te tonen en jouw gasten op een door hen gewenst moment met zelf gekozen gezelschap lekker uit eten te gaan.

Kies een cadeau dat bij jouw organisatie en merkwaarden past

Als je denkt aan bedankjes voor een jubileumfeest, is het aan te raden te kiezen voor een cadeau dat bij jouw organisatie en merkwaarden past. Ben je in het bezit van een autobedrijf, schoonmaakbedrijf of een ander soort bedrijf? Speel in op jouw specialisme en kies een cadeau dat jouw bedrijf definieert.

Zijn jouw merkwaarden innovatief en verrassend? Zorg dan ook dat jouw bedankje aan de gasten dat is.

 

Succes met jouw originele bedankjes voor een jubileumfeest

Wil jij ook originele bedankjes voor een jubileumfeest inzetten? Ga dan direct op zoek via internet welke partners jou verder kunnen helpen. Kom je er toch niet helemaal uit en wens je hulp? Schakel dan East Side in voor jouw jubileumfeest. Met onze hulp vind jij straks de meest originele bedankjes voor een jubileumfeest!

  • Meer weten over dit onderwerp?

    MARIELLE BEEK helpt je graag! "Woorden én daden voor het mooiste eindresultaat" 06 531 56 300

Stel hier je vraag

Je mag mij natuurlijk ook altijd even een berichtje sturen via het onderstaande formulier.

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.